Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dinamo u Zaprešiću

Prijeti minus od 30 milijuna eura! Igrajte za nju, za svoju dobru i redovnu plaću

16.09.2017.
u 14:47

Dinamo je u zadnjoj utakmici s Interom bio uvjerljiv (3:0 – Hodžić, Soudani, Antolić), zadnji put Inter je rezultatski bio uspješan 2015. kad je bilo 2:2 u Zaprešiću (Čabraja, Nestorovski)

Trebalo bi to za Dinamo biti odrađivanje posla, sudeći po kadru i trenutačnim mogućnostima plavih i zaprešićkog Intera. Ali, rijetko su utakmice sa Zaprešićanima bile puko odrađivanje posla. Naime, od 41 međusobne utakmice u HNL-u, Inter je ostao nepobijeđen 12 puta, a to je solidan rezultat protiv renomiranog suparnika.

Od prvih dana našeg domaćeg natjecanja Inter nije bio jednostavan suparnik. Oni mlađi možda se i ne sjećaju prvog finala Hrvatskoga kupa kada su igrala ta dva kluba (Inter se tada zvao Inker), ali i tada je HAŠK Građanski (sada opet Dinamo) igrao 1:1 u Zaprešiću (za Inter zabio je Zoran Živković, za Dinamo Željko Adžić) i s pozitivninm rezultatom plavi su ušli u uzvrat. No, ni dotad sretni baloner i šešir nisu pomogli treneru Dinama Vlatku Markoviću, Zaprešićani su pobijedili pogotkom Damira Kasumovića i osvojili trofej.

Dinamo je u zadnjoj utakmici s Interom bio uvjerljiv (3:0 – Hodžić, Soudani, Antolić), zadnji put Inter je rezultatski bio uspješan 2015. kad je bilo 2:2 u Zaprešiću (Čabraja, Nestorovski). Plave su od poraza spasili Fernandes u nadoknadi prvog i Hodžić u nadoknadi drugog poluvremena.

1/10

Nakon toga, do tih 3:0, plavi su pobijedili u četiri utakmice minimalno, s pogotkom prednosti, dakle, nije Inter baš kanta za napucavanje.

Ktome, Dinamo nije bio dobar u posljednjem kolu, s Rudešom, ali nije ni Inter baš u formi, Lokomotiva ga je svladala s 3:0, u osam kola ima samo dvije pobjede, a trener Samir Toplak ima i kadrovskih problema.

No, ima ih i Dinamo, možda igračima nije lako igrati kad im savjetnik kluba kaže da bi na ljeto mogli biti u minusu od 30 milijuna eura. Tako im je samo naglasio da moraju biti prvaci, igrati u Ligi prvaka da bi zaradili novac za lijepe plaće koje im zasad nisu dirali iako su se ove godine jako osramotili gubitkom prvenstva i kupa te ispadanjem iz Europe, čime su klubu koji ih plaća izbili lijep novac. Dakle, u svakoj utakmici plavi igraju i da bi zaradili za plaće. Ne bude li rezultata, neće biti ni plaća. Plavi imaju još dva gostovanja nakon Zaprešića, a potom slijedi niz derbija (Osijek, Hajduk, Rijeka), u listopadu mogu puno toga riješiti. Ali, prvo treba riješiti Inter.

– Pustimo to što Inter ima problema i kakve je rezultate ostvario, mi ga uvažavamo. Malo me brine kakav će biti travnjak u Zaprešiću jer težimo pâs-igri, ali treba se i na to prilagoditi – kazao je trener Dinama Mario Cvitanović.

Komentara 19

DU
Deleted user
14:57 16.09.2017.

hehehehe na kaj se smečernjak srozao.

LU
lunar777
16:44 16.09.2017.

Dinamo će kao i svi morati platiti svoje obveze tj plaće bez obzira da li će biti prvaci. Još nisam čuo za onu "ako ne budete prvaci nema plaće...? Svašta.

ST
Stojko
15:21 16.09.2017.

Prošle godine Dinamo je od prodaje igrača i Lige prvaka zaradio više od 60 mil eura. Pa gospodine savjetniče di su pare?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije