Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"Dugo sam bio strpljiv"

Ladić o blokadi Dinama: Nisu mi se javljali. To mi je jedino preostalo...

Dražen Ladić
Foto: Marko Lukunić/Pixsell
1/6
13.09.2017.
u 22:36

Drago mi je da je i Zdravko Mamić rekao da će podmiriti dug prema meni, da će poštovati odluku suda. Pokazalo se, kad je on nešto javno obećao, onda je to i napravio – kratko je za Večernji list presudu prokomentirao Dražen Ladić.

Proslavljeni hrvatski golman Dražen Ladić "blokirao" je račun Dinama nakon što je klubu na naplatu sjela presuda prema kojoj Dinamo svom bivšem vrataru  mora platiti 7,5 milijuna kuna.

– Dugo sam bio strpljiv, sve to trajalo je 16 godina, drago mi je da je valjda završilo. Neću sad iznositi prljavi veš kojeg je u postupku bilo, uvijek ga u takvim sporovima ima. Drago mi je da je i Zdravko Mamić rekao da će podmiriti dug prema meni, da će poštovati odluku suda. Pokazalo se, kad je on nešto javno obećao, onda je to i napravio – kratko je za Večernji list presudu prokomentirao i sam Dražen Ladić.

"Svetina se više nije javljao"

U RTL-u Danas Ladić je kazao da je se u posljednjih desetak dana nekoliko puta čuo s direktorom kluba Tomislavom Svetinom.  - Na žalost nismo uspjeli realizirati sastanak koji smo dogovorili jer se Svetina više nije javljao. Nakon par dana više nisam imao što drugo nego sam se odlučio na jedino što mi je preostalo - kazao je Ladić. 

- Zašto se nisam uspio dogovoriti s klubom, vjerojatno zato što nije bilo niti pokušaja nagodbe - zaključio je Ladić.

 

Komentara 61

DU
Deleted user
23:02 13.09.2017.

najbolji vratar svjetskog prvenstva mogao je birati klub ali je izabrao ostanak u dinamu i za to je dobio ondašnjih 800 000 maraka.. dakle bar 3-4 puta je mogao dobit više odlaskom van... samo traži svoje pa i kad dobije ostaje gorak okus da je mogao odladkom zaraditi puno više

Avatar gledatelj_zikine_dinastije
gledatelj_zikine_dinastije
22:51 13.09.2017.

ne pravdaj se legendo...to su tvoji tesko zaradjeni novci...davno si to trebao napraviti...imas posla s kriminalcima koji imaju milijune eura ko fol sve transparentno i domoljubno naravno

DU
Deleted user
22:58 13.09.2017.

Ne razumijem zašto se netko ispričava što potražuje svoje novce! Još od Mamićeve prćije! Ladiću kaže poslovica "mi jesmo braća, al nam kese nisu sestre". Tako i ovo. Ako ih nije bilo sram 15 godina otezati, što bi se ti crvenio?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije