Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Osmina finala

Groznica subotnje večeri: Vatreni ponovno najgledaniji

Navijači Osijek
Foto: Davor Javorović/Pixsell
1/10
26.06.2016.
u 12:51

Subotnja utakmica osmine finala na Euru između Hrvatske i Portugala (0:1) pratilo je 33,1 posto opće populacije, odnosno 1.355.850 gledatelja

Prijenos utakmice između Hrvatske i Portugala (0:1) na Europskom nogometnom prvenstvu na Drugom programu Hrvatske televizije u subotu 25. lipnja pratilo je 33,1 posto opće populacije (AMR), odnosno 1.355.850 gledatelja, pokazuju prvi neslužbeni rezultati gledanosti. 

Nogometaši Hrvatske poraženi su u osmini finala Europskog prvenstva od Portugala sa 0:1, a pogodak odluke postigao je Quaresma u 117. minuti susreta.

Riječ je o prosječnoj gledanosti cijele utakmice, a drugo poluvrijeme bilo je još gledanije te ga je pratilo 34,1 posto opće populacije (AMR), odnosno 1.396.439 gledatelja. O velikom zanimanju gledatelja za susret govori i visoki udio u gledanosti (SHR), koji je za cijelu utakmicu iznosio 77,3 posto.

Toliki je, naime, postotak svih hrvatskih gledatelja koji su u tom trenutku bili pred svojim malim ekranima i pratili utakmicu između Hrvatske i Portugala.

Dramatičan susret nastavio se u produžecima, koje je je pratilo 33,2 posto opće populacije (AMR), odnosno 1,3 milijuna gledatelja. Analizu sinoćnje utakmice i prve komentare na sudjelovanje hrvatske reprezentacije na ovogodišnjemu Europskome nogometnom prvenstvu u emisiji poslije utakmice pratilo je 13,1 posto opće populacije (AMR), odnosno 539.564 gledatelja.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije