Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vatreni

Pridružuje se Rakitić, Lovren sigurno otpao za dvoboj sa Španjolskom

Ivan Rakitić
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
09.09.2018.
u 09:22

Dobra vijest za izbornika Dalića jest što za utakmicu sa Španjolskom ima i Ivana Rakitića, kojemu bi nastup protiv furije trebao biti jubilarni 100. za A-reprezentaciju

Hrvatska nogometna reprezentacija preselit će se danas iz Portugala u Španjolsku. Letom iz Fara doletjet će u Alicante te nastaviti do La Fince, hotelskog elitnog kompleksa u blizini Elchea, u kojem će čekati utakmicu sa Španjolskom (utorak, 20.45 sati).

Dobra vijest za izbornika Dalića jest što za utakmicu sa Španjolskom ima i Ivana Rakitića, kojemu bi nastup protiv furije trebao biti jubilarni 100. za A-reprezentaciju. Loša vijest za Dalića jest to što je zasigurno ostao bez Dejana Lovrena, koji još nije do kraja zaliječio ozljedu pa je ostao u Liverpoolu na daljnjoj rehabilitaciji.

>> Pogledajte Hrgovićev ulazak u ring uz Thompsona koji je pjevao Geni, geni kameni

Do utakmice sa Španjolskom još su dva treninga, no zasad je najizglednije da će Dalić na furiju sa sljedećim sastavom: Kalinić – Vrsaljko, Mitrović, Vida, Pivarić – Modrić, Brozović, Rakitić – Pjaca, Livaja, Perišić.

Najupitnija je pozicija špice, jer vrlo slične šanse kao Livaja za početnih 11 ima Ivan Santini.

Sjajnom igrom u utakmici s Portugalom Matej Mitrović zacementirao si je poziciju u prvih 11.

– Bila je riječ o jednoj novoj momčadi Hrvatske, ali zadovoljan sam utakmicom protiv Portugala. Izvukli smo povoljan rezultat u pripremnoj utakmici za Španjolsku, bio je to dobar test i za nas i za izbornika. U prvom su nas poluvremenu stisnuli, u drugom ih je ipak malo svladao i umor, a napokon smo im postigli taj pogodak, nakon pet utakmica. Sada ćemo se pripremiti za Španjolsku i pokazati u boljem izdanju nego protiv Portugala – rekao je Mitrović te dodao:

– Normalno da mi je bilo žao što nisam bio na Svjetskom prvenstvu, no i to je nogomet – nekad si dio momčadi, nekad nisi. Sada se želim nametnuti izborniku.

Ivan Rakitić
1/11

Komentara 5

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
18:09 09.09.2018.

HR igra u najjačoj jakosnoj skupini dok zemlje u okruženju s liliputancima i još će se namučiti

JO
josip
10:52 09.09.2018.

kakav Pivaric, Barisic je 3 puta bolji. Odigrao bez greske protiv Portugala

Avatar Največi hrvat u istoriji
Največi hrvat u istoriji
11:10 09.09.2018.

Dobro da je tu Švicarac kako ostali dečki ne bi odigrali kao bosanski sat.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije