Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DON BALON

'Prevareni Luka Modrić iznenadio teškom odlukom. Hrvat je odabrao klub u kojem će završiti karijeru'

Champions League - Group C - 1. FC Union Berlin v Real Madrid
Foto: Annegret Hilse/REUTERS
1/6
10.02.2024.
u 08:33

Medij Don Balon je u petak objavio članak s naslovom 'Tenzije na Bernabeuu zbog Ancelottijeve velike laži Modriću, nakon pobune napustit će Real', uz pojedinosti Lukinog nezadovoljstva.

Hrvatski kapetan Luka Modrić je ušao u posljednje mjesece ugovora sa Realom, a njegova boravak u Madridu se ne završava onako kako je to vatreni zamišljao. Prema pisanju španjolskih medija osvajač Zlatne lopte osjeća se prevarenim i ljut zbog ponašanja uprave Reala pa je najavio odlazak. 

GALERIJA Škotski izbornik: Modrić je čudesan igrač

Champions League - Group C - 1. FC Union Berlin v Real Madrid
1/6

Medij Don Balon je u petak objavio članak s naslovom 'Tenzije na Bernabeu zbog Ancelottijeve velike laži Modriću, nakon pobune napustit će Real', uz pojedinosti Lukinog nezadovoljstva.

 

 

- Istina je da Modrić u svojim nastupima nije uspio bljesnuti kao inače tijekom boravka na Santiago Bernabeau. Izvori iz kluba danas komentiraju da je igrač jako razočaran s malo prilika koje mu daje Ancelotti jer su nekoliko puta razgovarali o njegovom statusu u momčadi prije produljenja ugovora - piše Don Balon. 

VEZANI ČLANCI:

Kao glavni razlog zašto je Florentino Perez odlučio da se zahvali Modriću je fantastično izdanje engleske zvijezde Judea Bellinghama za kojeg je izdvojeno 100 milijuna eura. Također, Todofichajes se lansirao vijest da će Modrić karijeru vrlo vjerojatno nastaviti u Inter Miamiju kod Lionela Messija i Davida Beckhama. 

 

Komentara 51

BI
billynik
12:18 10.02.2024.

Kad Modrić jednom završi karijeru neki u večernjaku će ostati gladni.

KI
kingtom
09:39 10.02.2024.

Odlična odluka ako je istinita.

TR
trabant7
08:54 10.02.2024.

Pametno i bolje nego da ide kod onih divlj aka za petro dolare.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije