Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vezali je i opljačkali

Pretučena najpoznatija navijačica na svijetu Larissa Riquelme

Larissa Riqeulme
Foto: DPA/PIXSELL
13.03.2014.
u 13:23

Larissa je svjetsku pozornost privukla tijekom Svjetskog prvenstva 2010. godine u JAR-u kada je proglašena najseksepilnijom navijačicom

Najpoznatija navijačica svijeta, Paragvajka Larissa Riquelme, doživjela je pravu dramu u Argentini. Poznata manekenka tamo je nazočila rođendanu svoje buduće svekrve, majke nogometaša Jonathana Fabbroa, a jutro nakon zabave dočekalo ih je neugodno iznenađenje. Šestorica maskiranih razbojnika upala su u kuću, vezala, pretukla i opljačkala sve koje su tamo zatekli.

Među njima su bili i lijepa Larissa te njezin dečko. Navodno su razbojnici bili i naoružani, a bili su toliko okrutni da su tukli i djecu.

Iz kuće su navodno izašli s pozamašnim plijenom; gomilom novca, nakita, laptopa...

Foto: Instagram/Wanda Nara

Inače, Larissa je svjetsku pozornost privukla tijekom Svjetskog prvenstva 2010. godine u JAR-u kada je proglašena najseksepilnijom navijačicom. Uz to, obećala je da će se skinuti do kraja ako Paragvaj osvoji naslov, a poslije je to i učinila, iako njezini ljubimci nisu došli dalje od četvrtfinala.

– To im je nagrada za trud – rekla je tada Larissa.

>>Skinula se Larissa Riquelme

Komentara 9

Avatar Artoo Detoo
Artoo Detoo
13:38 13.03.2014.

Hvala VL-u što nam prenosi ovu velevažnu vijest i stavlja je na naslovnicu. Naravno, suđenje u Haagu, npr. nije uopće važno. Kad ste npr. zadnji put pisali o žalbenom postupku generala Praljka i ostalih iz tog procesa?

Avatar Matija22
Matija22
13:36 13.03.2014.

kako došlo tako ošlo,budeš opet sa sisama lovu zaradila bliži se novo svjetsko prvenstvo u nogometu.

Avatar TvojUjko
TvojUjko
13:51 13.03.2014.

To je stvarnost medija 21. stoljeća, nije bitno dali je izumljen novi lijek, nego tko više izbaci dekolte...i još je pretuku zbog toga :(

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije