Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kao da je bilo jučer

Prepoznajete li ove djevojčice u Modrićevu zagrljaju? Pogledajte kako izgledaju danas

Luka Modrić
Foto: Petar Glebov/Pixsell
1/8
10.09.2020.
u 12:44

Osvojio je Modrić u međuvremenu s madridskim Realom čak četiri naslova prvaka Europe, dva naslova prvaka Španjolske, s Hrvatskom je stigao do srebra na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, pa naposljetku postao i najbolji nogometaš svijeta, dobitnik prestižne Zlatne lopte

Zbilo se to 10. svibnja 2008. godine. Luka Modrić tog se dana oprostio od maksimirske publike uz svoj treći naslov prvaka Hrvatske s Dinamom, a na travnjak su mu u zagrljaj pohitale dvije djevojčice koje je kamerom zabilježio fotograf Pixsella Petar Glebov. 

Te dvije djevojčice bile su Lukine sestre, Jasmina i Diora, koje baš poput ostatka svijeta nisu mogle ni sanjati što će sve njihov brat ostvariti u nadolazećim godinama.

A osvojio je Modrić s madridskim Realom čak četiri naslova prvaka Europe, dva naslova prvaka Španjolske, s Hrvatskom je stigao do srebra na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, pa naposljetku postao i najbolji nogometaš svijeta, dobitnik prestižne Zlatne lopte.

Vrijeme je u međuvremenu začas proletjelo, Jasmina i Diora nastavile su vjerno pratiti brata iz utakmice u utakmicu, no ipak skrivene od javnosti, daleko od očiju objektiva.

Ipak, Luka ih je ovih dana predstavio ispred gotovo 19 milijuna svojih obožavatelja na Instagramu, i to zahvaljujući veselim obiteljskim trenucima.

Najprije je krajem kolovoza kapetan hrvatske reprezentacije čestitao Jasmini rođendan, a zatim se u srijedu pohvalio i čestitkom koju mu je uputila Diora u povodu 35. rođendana.

Tako smo ih ponovno dobili priliku vidjeti, eto, punih 12 godina otkako su ga tog svibanjskog dana ispratile iz Maksimira na White Hart Lane.

Vjeruješ li u prognoze kladionica? Pogledaj današnju Germania ponudu.

JASMINA MODRIĆ

Foto: instagram.com/lukamodric10

DIORA MODRIĆ

Foto: instagram.com/lukamodric10

Komentara 20

NE
Neo001
16:30 10.09.2020.

Modrić je prvenstveno velikan kao čovjek i nema sumnje da će ove ljepotice pripremiti za život na pravi put.

DU
Deleted user
18:11 10.09.2020.

Bile Lukine sestre (piše). Kao da nisu još uvjek.

SU
Sunce3
01:03 11.09.2020.

Kao ljudi Đoković i Modric tribaju biti uzor novim generacijama. Samo takvi sportaši mogu pomoć da se vratimo izgubljenim vrijednostima. Hvala im od srca.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije