Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sretan rođendan, kapetane

VIDEO Modrića snimili u automobilu vrijednom preko milijun i pol kuna

Luka Modrić
Foto: Screenshot
09.09.2020.
u 10:36

Koliko je javnosti poznato, Modrić u garaži posjeduje i skupocvjeni Audi

Luka Modrić, kapetan hrvatske nogometne reprezentacije, danas slavi 35. rođendan. Suigrači mu nažalost njegov dan nisu uspjeli čestitati pobjedom protiv Francuske, no bit će prilike da im se osvajač Zlatne lopte pridruži i da zajedno to pokušaju ispraviti već za mjesec dana (14. listopada slijedi uzvrat).

Luka je ovoga puta ostao u Madridu, no ne zato kako bi odmarao, već kako bi se s Realom dobro pripremio za predstojeću sezonu koja počinje 20. rujna i gostovanjem kod Real Sociedada.

Modrića su španjolski novinari u nedjelju snimili kako stiže u kamp Valdebebas, i to u skupocjenom Bentleyju Continental GT čija se vrijednost procjenjuje na preko milijun i pol kuna.

Novinar lista AS snimku je potpisao riječima "elegantan je to auto kakav zaslužuju igrači njegova ugleda i nogometnoga umijeća", ali nije napomenuo da ipak nije riječ o prinovi u njegovoj ergeli.

Modrić taj vrijedni automobil posjeduje već neko vrijeme, a koliko je javnosti poznato, u garaži ima parkiran i skupocjeni Audi. Na to vozilo novac ipak nije izdvajao, već je riječ o automobilu koji je dobio na korištenje od kluba na temelju sponzorskog ugovora.

Komentara 12

Avatar Poskok
Poskok
20:27 09.09.2020.

jako puno vozaca fergusona bi voljelo vidjeti yugo45 u modricevoj garazi

JO
Jones124
20:09 09.09.2020.

Bravo Luka! I ja bi isto, i svi ovi ljubomorni socijalisti!

VI
virkom
21:05 09.09.2020.

i? šta sad?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije