Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 90
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Miguel Van Damme

Preminuo s 28 godina od leukemije: Imao je samo jednu želju – da drži svoju kćer u rukama

Foto: Instagram
1/2
29.03.2022.
u 12:11

"Želim napraviti sve što mogu kako bih držao svoje dijete u rukama", rekao je Van Damme emotivno

Belgijski 28-godišnji vratar Cercle Bruggea Miguel Van Damme preminuo je od leukemije. Opaka bolest dijagnosticirana mu je uoči novosezonskih priprema zbog čega je završio na kemoterapijama koje su prvotno polučile uspjeh, no bolest se vratila i drugi put nije je uspio svladati. U rujnu prošle godine bolest je toliko napredovala da više nije mogao ni na kemoterapije.

Samo dva dana prije toga supruga mu je otkrila da će postati otac pa je za kraj imao samo jednu želju.

"Želim napraviti sve što mogu kako bih držao svoje dijete u rukama", rekao je Van Damme emotivno.

Ta mu je želja ispunjena kada je u svibnju prošle godine njegova supruga rodila kćer Camille. Nažalost, Van Damme je imao samo nekoliko mjeseci s njom prije nego što je bolest pobijedila.

Inače, Van Damme je karijeru započeo kao napadač, ali je na kraju završio kao golman. Kao 17-godišnjak debitirao je za prvu ekipu Lembekea, a dvije godine kasnije stigao u Cercel Brugge, gdje je sada nenadano završio i karijeru i život.

 

 

Ključne riječi

Komentara 2

DA
Dalibor1971
23:15 29.03.2022.

Žalosno da žalosnije ne može biti!

KA
kažemja
13:50 29.03.2022.

Život nije fer.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije