Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAGEDIJA

Preminuo mladi sportaš (27) iz susjedstva te višestruki prvak poslije duge i teške bolesti

Facebook Nermin Zečić
30.09.2023.
u 08:50

Nakon duge i teške bolesti preminuo je dizač utega i višestruki državni prvak Bosne i Hercegovine.

Nakon duge i teške bolesti u Konjicu je u 27. godini preminuo Nermin Zečić, sportaš iz BiH grada Konjica. Inače, radilo se o dizaču utega te višestrukom državnom prvaku Bosne i Hercegovine, javljaju tamošnji mediji. Nermin se unatrag dvije godine borio s teškom bolešću, ali nažalost nije izdržao, od Zečića se i oprostio Klub dizača utega – Neretva.

VEZANI ČLANCI:

- S tugom u srcu obavještavamo sve prijatelje KK Neretva da je nakon borbe sa teškom bolešću preminuo naš najbolji natjecatelj Nermin Zečić - objavili su na društvenim mrežama.

- Sprovod će se obaviti u nedjelju 01.10.2023.godine u 16.20 sati u mjestu Gorani, grad Konjic - dodali su. 

Komentara 2

HA
Haha
12:41 30.09.2023.

Pocivao u miru Bozjem.

BA
Barba56
22:12 30.09.2023.

Pocivaj u miru , a tvojoj obitelji iskrena sucut .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije