Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SMRT U ZATVORU

Preminuo jedan od najomraženijih trenera. Osuđen je na 34 godine zatvora zbog strašnih zločina

Daily Mail screenshot
18.09.2023.
u 19:45

Bennella je osudio sudac Clement Goldstone koji ga je nakon presude okarakterizirao kao 'reinkarnaciju vraga', dok su njegovi postupci opisani kao 'zlostavljanje djece u ogromnim razmjerima'.

Barry Bennell, bivši menadžer nogometnog kluba Alexandria Crewe i skaut Manchester Cityja, preminuo je u 70. godini života u zatvoru u Littlehayu, u blizini Cambridgea, potvrdilo je britansko Ministarstvo pravosuđa. 

- Zatvorenik Barry Bennell preminuo je u Littlehayu 16. rujna 2023. Kao i u svakom smrtnom slučaju, njegova smrt će biti istražena -  stoji u priopćenju engleskog ministarstva pravosuđa. Iako se ne zna koji je uzrok smrti, zna se da je posljednjih godina imao problema s rakom.

VEZANI ČLANCI:

Bennell je 2018. godine osuđen na 30 godina zatvora nakon što je dokazano da je seksualno zlostavljao najmanje 12 dječaka, nad kojima je počinio preko 50 seksualnih prijestupa, a sumnja se da je pravi broj veći od 100. Bennella je osudio sudac Clement Goldstone koji ga je nakon presude okarakterizirao kao 'reinkarnaciju vraga', dok su njegovi postupci opisani kao 'zlostavljanje djece u industrijskim razmjerima'.

Dvije godine kasnije osuđen je na još četiri godine zatvora, a broj zlostavljane djece službeno je porastao na 22. Karijeru je započeo u juniorima Chelseaja, a veliki trag ostavio je u niželigaškom klubu Crewea. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije