Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TUŽNA VIJEST

Preminuo bivši hrvatski nogometaš koji je otkrio Dinamove legende: 'Otišao je velikan sporta'

Pixabay
15.01.2024.
u 17:11

Također, dugo vremena je radio kao trener koji je promovirao i otkrio mnoge talente te ih ubacio u prvu momčad Samobora koja je jednu sezonu igrala u 1. HNL.

Samoborski kraj pogodila je tužna vijest, jedan od njegovih najznačajnijih ljudi u nogometu, Ivan Glaser, preminuo je u 87. godini života. Također, dugo vremena je radio kao trener koji je promovirao i otkrio mnoge talente te ih ubacio u prvu momčad Samobora koja je jednu sezonu igrala u 1. HNL. Isto tako, otkrio je i dvije legende hrvatskog prvaka Dinama

GALERIJA Španjolci pišu da će Luka Modrić na ljeto napustiti Real

1/6

- Gospon Ivo, kako su ga s poštovanjem oslovljavali njegovi igrači, zračio je vrlo posebnom nogometnom strašću, i osvajao na prvu toplinom komunikacije, zaraznim osmijehom i iskričavim humorom. Uvijek uglađen, smiren, i izuzetno pažljiv prema svima, a posebno mladim nogometašima koje je vježbao, veliki je Ivan bio omiljeno lice samoborske, nogometne svlačionice, i apsolutni trenerski autoritet kojeg se bespogovorno slušalo i slijedilo - napisali su iz Radija Samobor. 

VEZANI ČLANCI:

Njegov rad bio je itekako priznat u Samoboru, a prve ozbiljne seniorske minute odigrali u tom klubu odigrali Igor Bišćan Tomo Šokota, kasnije legende zagrebačkog Dinama i nekadašnji hrvatski reprezentativci. 

- Velikan samoborskog i hrvatskog nogometa zauvijek je sklopio oči - dodali su iz Radio Samobor na društvenim mrežama. 

Komentara 1

LE
lector2corrector
01:56 16.01.2024.

Legendo, počivaj u miru. Smijem li primijetiti kako je o njemu premalo medijskog prostora u odnosu na neke druge?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije