Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bundesliga

Prekinuta utakmica Schalkea i St. Paulija, pomoćni sudac pogođen pivskom čašom (video)

lopta
AFP/Pixsell
02.04.2011.
u 00:01

Utakmica 28. bundesligaškog kola između St. Paulija i Schalke prekinuta je u 89. minuti nakon što je pomoćni sudac pogođen plastičnom čašom punom piva.

Schalke je u trenutku prekida vodio 2:0, a domaći su imali čak dva igrača manje. U nervoznoj utakmici crvene su kartone Kalla i Bartels dobili u razmaku od 10 minuta.

- Uvijek je tužno kad se utakmica mora prekinuti, no pomoćnici su i u prvom poluvremenu gađani kovanicama i upaljačima - istaknuo je glavni sudac utakmice Deniz Aytekin.

Iako se čeka službena odluka Njemačkog nogometnog saveza, Schalke već sad može upisati tri boda.

Komentara 3

OB
-obrisani-
05:49 02.04.2011.

žao mi je pive ,a ne što je sudac pogođen

OB
-obrisani-
07:59 02.04.2011.

I njem.podivljali....Tog mamlaza treba locirati i oplest po dzepu...Zabranit mu doci na tribine..

JJ
juxxy jazz
09:27 02.04.2011.

Ovo nije izolirani incident. Tučnjava između navijača i nereda u Njemačkoj ove 2011. godine bilo je na nekoliko utakmica (HSV - St. Pauli, St. Pauli - Koeln, Eintracht - Bayer...) Ali glavno da se nas proziva i prijeti i nazivaa balkanskom stokom iako u ovoj polusezoni nije bio niti jedan incident na utakmicama HNL-a. Platini mislim da je vrijeme da posjetiš Njemačku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije