Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tužna sudbina mladog igrača

Predviđali su mu sjajnu karijeru, a sada na 'hippy cracku' i opijatima krati dane

Foto: Twitter
1/2
10.04.2023.
u 19:40

Bivši ljubimac Tottenhama prošao je teške trenutke u Turskoj, nastupio je u 13 utakmica i postigao dva gola u ligi. Pojavile su se informacije da je trener Bešiktasa Senol Gunes ljutit i ne želi ga u svojem timu.

Bivši engleski nogometaš Dele Alli slikan je s balonom u ustima okružen kanisterima plina za smijeh i brojnim opijatima. Nekoć velika zvijezda engleskog nogometa sada dane krati lakom zabavom.

Slika podijeljena na društvenim mrežama za koju se tvrdi da je unutar stana u Salfordu prikazuje 26-godišnjaka i nekoliko prijatelja kako sjede oko stola prepunog ogromnih boca dušikovog oksida, također poznatog kao 'hippy crack'.

London, England, 22nd May 2022. Dele Alli of Everton during the Premier League match at the Emirates Stadium, London. Picture credit should read: Paul Terry / Sportimage via PA Images Photo: Paul Terry/PRESS ASSOCIATION
Foto: Paul Terry

Stol je prepun raznih drugih opijata i alkohola. Iako posjedovanje plina za smijanje trenutačno nije protuzakonito, ministrica unutarnjih poslova UK Suella Braverman želi uvesti nove zakone koji ga u potpunosti zabranjuju za sve nakon rastuće zabrinutosti zbog njegovih učinaka na zdravlje i povezanosti s antisocijalnim ponašanjem, piše Daily Mail.

Alli je bio hvaljen kao jedan od najperspektivnijih engleskih nogometaša, ali mučio se na terenu otkako je napustio Tottenham u siječnju prošle godine. Prethodno je bio na posudbi u turskom Bešiktašu iz Evertona, ali očekuje se da će to biti prekinuto nakon što je veznjak ozlijedio kuk.

Bivši ljubimac Tottenhama prošao je teške trenutke u Turskoj, nastupio je u 13 utakmica i postigao dva gola u ligi. Pojavile su se informacije da je trener Bešiktasa Senol Gunes ljutit i ne želi ga u svojem timu.

 

Komentara 1

T2
Tomo_20
22:34 10.04.2023.

Takav igrac bi sada dobro dosao Dinamu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije