Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mišković uživa

Senzacija u Maksimiru: Predsjednik Rijeke igrat će protiv Dinama!?

Damir Mišković
Foto: Marko Prpić/Pixsell
1/6
17.04.2017.
u 14:03

Mišković je odlično raspoložen, navijače je podsjetio da je Rijeka od rujna vodeća u HNL-u.

Riječani uživaju u pogledu na ljestvicu osam kola prije kraja sezone u Prvoj HNL. Vodeći su sa četiri boda prednosti ispred Dinama. Dobrog rasoloženja je i predsjednik Rijeke, Damir Mišković, koji je navijače svog kluba uoči subotnje utakmice sa Splitom podsjećao kako je momčad Matjaža Keka od rujna prošle godine ispred svih te da ima veliku prednost ispred rivala iz Zagreba.

Dodao je i kako se ne zamara 'utjecajem vanjskih sila na regularnost prvenstva', piše Novi list.

Otkrio je i kako se planira registrirati za zadnje kolo protiv Dinama u Maksimiru te zaigrati posljednjih 15 minuta utakmice. Tako bi ostvario dječačke snove o osvajanju naslova prvaka.

Podsjetimo, bio je vratar Orijenta, Pomorca, Krasice...

Mišković je nedavno otkrio kako je u pet godina, otkako je stigao u NK Rijeku uloženo oko 50 milijuna eura.

- Uložli smo 26 milijuna eura u infrastrukturu Rujevice i cijelog kompleksa kojeg smo napravili te oko 25 milijuna eura u klub. Klub smo digli na zavidan nivo u roku od par godina - kazao je u razgovoru za N1 te otkrio što je sve utjecalo na uspjeh Rijeke:

- Ključ su svi, nije samo Matjaž Kek. Definitivno on je odradio dobar posao, ali ja bih počeo od mog potpredsjednika Deana Šćulca, Srećka Jurčića koji je čudo, kada njega pitam za nekog igrača - on mi sve kaže, ali i svi ljudi koji rade u radnoj zajednici. 'Kliknuli' smo si, svi zajedno radimo...

Kazao je i kako sa Dinamovim savjetnikom Zdravkom Mamićem ima kulturan odnos.

- Kao i sa svakim drugim, poštivanje s jedne i s druge strane maksimalno. Normalan i kulturan odnos imamo nas dvojica. Ništa nisam dobio niti od Dinama niti od Mamića. To su samo spinovi u novinama - naglasio je.

>>Mamić vs. Mišković: Prijatelji lako mogu postati ovnovi na brvnu

>>Evo što Mišković kaže na priče da je Mamiću poklonio sat vrijedan 50.000 eura

Komentara 25

Avatar Idler 3
Idler 3
14:24 17.04.2017.

Ak se koji slučajem ostvari bilo bu to izravno vrijeđanje i ponižavanje protivnika. U neka starija vremena čim bi stupil u teren mam ga bi "izuli" startom onak s obije noge !!!

PR
Pravednik1973
16:20 17.04.2017.

Što je ono sa Kantridom? Hoče li to na kraju biti stadion ili neki elitni stambeni kompleks sa pripadajučim sadržajima?

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
14:57 17.04.2017.

može zaigrati i zadnjih par kola.... ionako će mu san ostati neostvaren.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije