Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠPANJOLSKI MEDIJI

Predsjednik Reala se 'zaljubio' u bivšeg dinamovca: Hvalio ga je pred menadžerima i osobljem

Champions League - Round of 16 - Second Leg - Real Madrid v RB Leipzig
Foto: VIOLETA SANTOS MOURA/REUTERS
1/4
07.03.2024.
u 17:50

Španjolci smatraju da Real Madrid ima sasvim dovoljno ofenzivnih veznih igrača. Dakako, teško je biti siguran što ljetni prijelazni rok može donijeti, a preporuke Florentina Pereza zasigurno mogu pomoći Olmu da sve vrati u svoju domovinu

Real Madrid je s ukupnih 2:1 u osmini finala Lige prvaka nadjačao RB Leipzig te tako izborio prolazak u iduću fazu najvećeg europskog natjecanja. Nakon pobjede rezultatom 1:0 u Njemačkoj, na domaćem su terenu odigrali bez pobjednika 1:1. Njemačka je momčad sjajno izgledala, a u velikoj je prilici na samome kraju bio bivši igrač Dinama i španjolski reprezentativac Dani Olmo.

Olmo je pokušao lobom nadigrati vratara 'kraljevske momčadi' Andrija Lunina u 92. minuti. Nedostajalo mu je malo sreće pa je lopta odsjela na gredi, a rezultat je ostao nepromijenjen. Usprkos dobroj igri na legendarnom Santiago Bernabeu, klub s istoka Njemačke je pao pod težinom madridskog velikana. U četvrtfinale su se plasirali Manchester City, PSG i Bayern.

GALERIJA Kane odveo Bavarce u četvrtinu Lige prvaka. Lazio pao u Münchenu (3:0)

Champions League - Round of 16 - Second Leg - Real Madrid v RB Leipzig
1/7

Međutim, Olmo tijekom susreta nije prošao nezamječeno. Dapače, španjolski mediji pišu kako je postao najnovija tema u klubu. Defensa Central piše kako se predsjedniku kluba, Florentinu Perezu, Olmo izrazio svidio. Oduševljen njegovom igrom na terenu, hvalio ga je pred menadžerima i osoboljem njemačkog kluba.

VEZANI ČLANCI:

Španjolci dodaju kako Real Madrid ima sasvim dovoljno ofenzivnih veznih igrača. Dakako, teško je biti siguran što ljetni prijelazni rok može donijeti, a preporuke Florentina Pereza zasigurno mogu pomoći Olmu da sve vrati u svoju domovinu i zaigra za jedan od najvećih klubova svijeta.

VIDEO Ivica Tucak: Izgradio me život na ulici, prošao sam pakao, a smrt djeteta najveća mi je bol

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije