Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OVO ĆE ZAPAMTITI

Legenda bez milosti prema Modrićevom suigraču: 'Dečko, smiri se, ovo je Real i tu ti se to ne tolerira'

Champions League - Round of 16 - Second Leg - Real Madrid v RB Leipzig
VIOLETA SANTOS MOURA/REUTERS
07.03.2024.
u 09:35

Nisu samo navijači Leipziga ljutiti zbog toga što Brazilac za hvatanje suparnika oko vrata nije dobio crveni karton

Veliki je napadač bio Predrag Mijatović. Svi pamte njegov gol Juventusu u finalu Lige prvaka 1998. godine, iz doba kad je u duetu s našim Davorom Šukerom bio jedan od najboljih u Europi. Bio je nakon toga i sportski direktor kluba, a ove je srijede u studiju španjolskog radija Cadena SER komentirao utakmicu Reala i RB Leipziga u osmini finala Lige prvaka.

Mijatovića je posebno razbjesnila situacija početkom drugog poluvremena kada je Vinicius Junior za vrat nakon jednog starta uhvatio gostujućeg kapetana Willija Orbana. Legendarni srpski napadač Reala nije mogao vjerovati što je vidio.

- Kad igraš u dresu Reala, ovakve ti se stvari ne mogu tolerirati. Neka druga momčad bi to istrpila, ali Real ne. Dečko, smiri se - rekao je Mijatović pa dodao:

- Savjetujem mu da nađe način kako da ostane miran u takvim situacijama inače nikada neće postati veliki igrač. Nitko ne može razmumjeti takvo ponašanje. Da, on je dobar igrač i čini razliku na terenu, ali mora pripaziti. Da se ovo dogodilo protiv Reala, a ne za Real, rekli bismo što? Moramo biti objektivni, Real je preživio zahvaljujući Uefi i Bogu, Vinicius je trebao biti isključen.

 

Komentara 2

SU
sustain
16:02 07.03.2024.

Srpski napadač????? A ja mislio Mijatovic je Crnogorac. Eto hvala večernjem što me prosvjetlio. Zivjeh sam u zabludi.

Avatar barba_arba
barba_arba
12:06 07.03.2024.

Mijatovoć je Crnogorac, Od kada i Milo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije