Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON PORAZA

Predsjednik Hajduka otkrio ostaje li Željko Kopić i dalje trener!

Željko Kopić Hajduk
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
1/6
20.08.2018.
u 11:48

Huljaj je potvrdio da Saša Bjelanović ostaje sportski direktor, a Željko Kopić trener prve momčadi.

Predsjednik Uprave HNK Hajduk Jasmin Huljaj potvrdio je da Saša Bjelanović ostaje sportski direktor, a Željko Kopić trener prve momčadi.

– Obojica su nakon sinoćnje utakmice stavili mandate na raspolaganje što ja, kao predsjednik, nisam prihvatio. Obojica imaju moje puno povjerenje i, uvjeren sam, znanja i energije da situaciju u kojoj se trenutačno nalazi prva momčad u budućem razdoblju znatno poprave – rekao je Huljaj.

Željko Kopić Hajduk
1/11

Podsjećamo, Hajduk je sinoć na Poljudu iznenađujuće izgubio od Gorice (2:0), nakon čega su Kopić i Bjelanović ponudili ostavke. Splićani nakon četiri odigrana kola HNL-a imaju samo dva boda, a doda li se tome ispadanje u Europi od nimalo impresivne Steaue, jasno je da je riječ o katastrofalnom otvaranju sezone.

>> Mario Mandžukić se oprostio od reprezentacije

Komentara 19

CR
crodux
12:03 20.08.2018.

dok se god Hajduk i Torcida službeno ne ispričaju Janici, Hrvatskoj Reprezentaciji i hrvatskim navijačima neće imati blagoslova!

DU
Deleted user
12:08 20.08.2018.

Od nekadasnjeg nogometnog diva .hajduk su doveli do toga da ne bi pobijedio ni postire...sramota i zalost ...

Avatar rubinet
rubinet
12:04 20.08.2018.

Nije Kopić kriv...Ne može sastaviti dobru momčad Hajduka od slabih igrača..Prošlogodišnji Hajduk bio je za klasu bolji od današnjeg.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije