Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Split

Potres na Poljudu: Kopić i Bjelanović ponudili ostavke

Željko Kopić Hajduk
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
19.08.2018.
u 23:26

Obavio sam razgovor s predsjednikom kluba i stavio sam mandat na raspolaganje - rekao je Željko Kopić

Hajduk nakon četiri prvenstvena kola ima samo dva boda. Večerašnji poraz od Gorice ozbiljno je uzdrmao trenersku stolicu Željku Kopiću.

- Bili smo ispod razine, prazni, nismo se uspjeli nametnuti. Nismo igrali onako kako smo planirali i 0:2 realan je rezultat. To je posljedica svega što se događa u posljednje vrijeme u klubu i oko njega - rekao je trener Hajduka Željko Kopić i dodao:

Željko Kopić Hajduk
1/3

- Obavio sam razgovor s predsjednikom kluba i stavio sam mandat na raspolaganje. Hajduk je prevelik klub da bi se ovakve stvari događale i ja svoj dio odgovornosti prihvaćam bez obzira na okolnosti.

Ostavku je osim Željka Kopića ponudio i sportski direktor Saša Bjelanović.

- Ponudio s predsjedniku mandat na raspolaganje jer se smatram odgovornim za ovu situaciju. Kopić i ja krenuli smo u jednu priču, ali rezultati pokazuju kako je nismo do kraja uspjeli završiti. Smatram se odgovornim i u ovom je  trenutku najpoštenije dati mandat na raspolaganje. Neka predsjednik odluči - rekao je Bjelanović.

>> Pogledajte Lovrenovu urnebesnu ljetnu potragu za Vrsaljkom

Ključne riječi

Komentara 85

ED
europski dinamo
23:42 19.08.2018.

Konačni krah uličnog(huliganskog) modela vladanja klubom. Isti planove su imali crveni bbb sa Dinamom. Nećete razbojnici!

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
23:51 19.08.2018.

Sad im i Kopić ne valja a prodali pola ekipe i kapetan želi ispisnicu ?

Avatar dado26
dado26
23:48 19.08.2018.

Kao da su Treneri krvi zadnje desetljeće što se dešava sa Hajdukom. To je sve posljedica pod naslovom "dabogda izgubili sve" Danas u slobodnoj Dalmaciji sve bajno i u najboljem stanju. Uprava i " Naš Hajduk" surađuje na visokoj razini čak su uveli dva amandmana na dnevni red koji je predložio "Naš Hajduk"! Odavno ovo nije naš već njihov Hajduk iz kojega sisaju novac desetljećima i serviraju nam orjunaške priće i posvađali nas sa ostatkom Hrvatske!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije