Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
priznao grešku

VIDEO Trener Hajduka: Ja sam kriv za gol Ercega. Što možemo? Ništa, šutjeti i raditi

Split: Utakmica 10. kola SuperSport HNL, Hajduk-Istra 1961
Miroslav Lelas/PIXSELL
17.09.2022.
u 21:40

Pogledajte prve reakcije trenera Hajduka Mislava Karoglana nakon remija s Istrom na Poljudu.

U susretu 10. kola HNL-a Hajduk i Istra1961 su na Poljudu igrali 2:2 (0:0).

Hajduk je poveo golom Marka Livaje (47), no uslijedio je preokret u režiji Ante Ercega (52) i Rede Boultama (64), da Livaja (88) svojim drugim golom izjednačio na konačnih 2:2. 

- Mislim da su igrači dali sve od sebe, a sav ovaj lošiji dio i pogreške ide na mene. Rekao sam to i igračima. Neću se vaditi na lošiji teren i nikakve druge uvjete - rekao je u uvodu trener Hajduka Mislav Karoglan.

Osim rezultatskih problema, Hajduk sreća nije pomazila ni s ozljedama. U ovom susretu je Karoglan morao promijeniti čak trojicu standardnih igrača zbog ozljeda. Prvo Nikolu Kalinića, zatim njegovu zamjenu Mlakara, a na kraju i Grgića.

- Imali smo dovoljan broj ulazaka u zadnju trećinu terena i realizacija nam mora biti bolja. Istra je dominirala u sredini? Hm, moram pogledati utakmicu još jednom i analizirati, teško mi je govoriti ovakve zaključke. Ja sam u klubu četiri godine i moja razmišljanja su takva da sam uvijek tu na dispoziciji i nemam nikakva druga razmišljanja - izjavio je Karoglan.

Zatim je trener komentirao pogrešku Melnjaka za gol Ercega (1:1).

- Nije to Melnjakova pogreška, to je pogreška trenera. Samo moja pogreška. Ja sam kriv jer sam tražio takvu igru, tražio sam pas preko šestice i to je isključivo moja greška.

Već i ptice na grani znaju da Hajduk ima problema u ekipi jer su previše oslonjeni na jednog igrača koji je danas bio izvrstan. Marko Livaja zabio je dva pogotka i, reklo bi se, svoj dio odradio. Trenera Karoglana novinari su upitali da komentira to što se Livaji nitko ne priključuje i kako to promijeniti.

- Ništa, po mom mišljenju samo raditi. Grupno i individualno napraviti sadržaje da momci napreduju i to je to. Ništa drugo se ne može. Može se kupiti drugog igrača

Komentara 6

Avatar Bolsonaro
Bolsonaro
21:42 17.09.2022.

Odmah smijeniti trenera pa će biti bolje.

DU
Deleted user
21:42 17.09.2022.

A vi u Hajduku mislili kad potjerate Daumbrauskasa da ste riješili probleme?

DU
Deleted user
11:50 18.09.2022.

Domaći vratar ima usporeni refleks. Sustigle ga godine. Neka pusti mlađe.......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije