Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSTAO BEZ BOGATSTVA

Poznati nogometaš sve izgubio na kocki: 'Želio sam se ubiti, iznevjerio sam djecu...'

Paul Merson ex footballer (Arsenal, Middlesbrough, Aston Villa, Portsmouth & England international)
Foto: Alan Walter
15.10.2022.
u 19:55

– Pomislio sam da se želim ubiti. Kako sam to mogao učiniti? Kako sam se mogao kladiti u ušteđevinu? Sljedećih sedam dana samo sam sjedio na kauču, gledao djecu, mislio o tome kako sam ih iznevjerio – rekao je Merson.

Paul Merson (53), bivši engleski nogometaš koji za Arsenal ima više od 320 nastupa, a za reprezentaciju 21, priznao je da je na kocki izgubio sav novac koji je zaradio tijekom karijere.

Merson već dulje vrijeme ima problema s klađenjem i kockom, a tijekom pandemije koronavirusa, dok je bio u karanteni, izgubio je novac koji je njegova obitelj pripremila za kupnju kuće.

– Pomislio sam da se želim ubiti. Kako sam to mogao učiniti? Kako sam se mogao kladiti u ušteđevinu? Sljedećih sedam dana samo sam sjedio na kauču, gledao djecu, mislio o tome kako sam ih iznevjerio – rekao je Merson za BBC.

Merson je sad brigu o novcu prepustio supruzi koja mu je blokirala mobitel tako da ne može kockati. Ona mu daje novac za osnovne potrepštine. Sada živi u unajmljenom stanu sa svojom trećom suprugom i troje djece, a bivši nogometaš ima ukupno osmero potomaka.

Merson kaže da je prokockao sedam milijuna funti. Izgubio je kuće, automobile, novac za mirovinu i propadali su mu brakovi.

– Bio sam ovisan o alkoholu i kokainu, ali najgori porok je kockanje. S tim i danas imam problema. Kockanje stalno čuči u tebi i zove te. Strašno je što znaš da postoji samo jedan ishod, ali ne možeš prestati – rekao je Merson.

>> Sin predsjednika Milanovića veliki je talent: Ima 18 godina i 104 kg, prešao je u najtežu kategoriju!

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije