Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zazivaju ga i navijači

Southgate pod povećalom na SP-u, Tuchel mu otima posao?

Thomas Tuchel
DPA/Pixsell
13.10.2022.
u 14:12

Tuchel je dobio otkaz u Chelseaju nakon poraza od Dinama u Ligi prvaka početkom rujna ove godine.

Bivši trener Chelseaja Thomas Tuchel (49) bez posla je mjesec dana, ali stvari će se izgleda promijeniti.

Naime, Telegraph piše da je njemački trener zainteresiran za preuzimanje engleske reprezentacije. Podsjetimo da je Tuchel dobio otkaz u Chelseaju nakon poraza od Dinama u Ligi prvaka početkom rujna ove godine. S londonskim plavima je proveo godinu i pol i osvojio tri trofeja, uključujući i Ligu prvaka. 

Englesku A vrstu trenutačno vodi Gareth Southgate (52), koji je na toj poziciji već šest godina. Najbolji je izbornik još od Sir Alfa Ramseyja jer odveo ih je do polufinala SP-a 2018. i finala Eura 2020.

No, u posljednje vrijeme na meti je kritika nakon slabog nastupa u Ligi nacija gdje je reprezentacija ispala u Ligu B.

I navijači su zazivali Tuchela da preuzme Gordi Albion, no Southgate ima ugovor sa Savezom do 2024. godine, a budućnost mu ovisi o nastupu na Svjetskom prvenstvu u Kataru. 

>> VIDEO: Senzacija na Maksimiru: Dinamo srušio Chelsea na otvaranju Lige prvaka!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije