Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JANKO MIKULIĆ

Poznati hrvatski vozač utrka poginuo u prometnoj nesreći pokraj Velike Gorice

Janko Mikulić
Printscreen
16.10.2023.
u 13:46

"U dubokoj boli javljamo da je sinoć u tragičnoj nesreći život izgubio naš dragi prijatelj Janko Mikulić. Dragi Janko, zauvijek ćeš ostati u našim srcima!" napisali su iz Poleta.

Motociklist (33) koji je upravljao motociklom marke Kawasaki zagrebačkih registracijskih oznaka smrtno je stradao u nedjelju ujutro u mjestu Buševec nedaleko od Velike Gorice.

Kretao se tamošnjom Sisačkom ulicom u smjeru juga, gdje je u lijevom zavoju izgubio nadzor i sletio u kanal oborinskih voda, a potom naletio na betonski most.

Motociklistu je liječnička pomoć pružena u Kliničkoj bolnici Dubrava, gdje je kasnije preminuo.

A smrtno stradali muškarac Janko Mikulić poznati je vozač street race utrka. Od njega se oprostio i NK Polet Buševec, gdje je Mikulić bio u nadzornom odboru.

"U dubokoj boli javljamo da je sinoć u tragičnoj nesreći život izgubio naš dragi prijatelj Janko Mikulić. Dragi Janko, zauvijek ćeš ostati u našim srcima", napisali su iz Poleta.

Oglasili su se i iz Autokluba Zaprešić. "Noćas nas je, nažalost, tragično napustio dugogodišnji prijatelj kluba Janko Mikulić. Obitelji i prijateljima izražavamo iskrenu sućut. Jankec, počivaj u miru", napisali su na Facebooku.

 

Komentara 6

EL
elvispopovic
19:24 16.10.2023.

Sam pao, sam se ubio. Dobro da nije još nekoga. A ovi sada pričaju o metodama liječenja. Ne možeš liječiti nekoga tko nema mozak. Iskustvo u vožnji se pak razlikuje: a) iskustvo da ne divljaš b) iskustvo da uspješno divljaš i samo malo dulje okrećeš rulet Ovaj je bio pod b.

AR
arwin
15:56 16.10.2023.

Rip. Nije bio ni mlad ni neiskusan. Motori su opasni.

FR
franjo
16:35 16.10.2023.

Brza vožnja !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije