Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
I on se buni

Poznati hrvatski nogometaš 'poludio' zbog cestarina: Sramota!

Schildenfeld
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
04.07.2017.
u 16:36

Nije jedini koji na ovaj način reagira na poskupljenje od deset posto, ali teško da će se išta promijeniti

S dolaskom 1. srpnja sve vozače "usrećila" je odluka hrvatske Vlade o poskupljenju cestarina za osobne automobile i motocikle kojima upravljaju Hrvatske autoceste, a prokomentirao ju je vrlo jasno sad već bivši nogometaš Dinama Gordon Schildenfeld.

- Sramota - napisao je na svom Facebook profilu, a uz taj komentar priložio je fotografiju računa od 169 kuna za cestarinu koja se odnosi na relaciju od Demerja do Šibenika.

Nije jedini koji na ovaj način reagira na poskupljenje od deset posto, ali teško da će se išta promijeniti jer da onima koji donose ovakve odluke smetaju reakcije brojnih nezadovoljnika, ne bi ih nikad ni donosili. Jedino rješenje bilo bi ne voziti se hrvatskim autocestama od 1. srpnja do 30. rujna, koliko poskupljenje jest na snazi.

No, prema početnim brojkama, nikakvog bojkota nema, promet autocestama proteklog je vikenda porastao u odnosu na isto razdoblje lani za 5,3 posto, a prihodi od cestarina za čak 18,8, posto...

Komentara 37

SM
san.martino
18:07 04.07.2017.

Cudo jedno kako uvik placu oni sta najvise imaju!

CR
crodux
16:56 04.07.2017.

a jesi poludio kad si kupovao auto od 200 000 eura?!

Avatar pendreck
pendreck
17:04 04.07.2017.

...im meni bi bil aradje da su vignete...ali eto...ima mogucnost biranja obicnom ili autocestom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije