Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VN Monaca

Povratnik Jenson Button mijenja Fernanda Alonsa u McLarenu

Jenson Button
Foto: Reuters/Pixsell
1/7
14.04.2017.
u 17:04

Španjolac će se istoga dana okušati na utrci 500 milja Indianapolisa.

Bivši svjetski prvak Jenson Button zamijenit će Fernanda Alonsa za upravljačem McLarena na ovogodišnjoj utrci za Veliku nagradu Monaca, dok će se Španjolac istoga dana okušati na utrci 500 milja Indianapolisa, objavili su u petak iz momčadi koja se natječe u SP-u formule 1.

"Uzbuđen sam što ću se za jednu utrku vratiti u formulu 1 i ne mogu zamisliti bolje mjesto za to od mog drugog doma, Velike nagrade Monaca", izjavio je 37-godišnji Jenson Button, pobjednik na legendarnoj stazi na ulicama Monte Carla u njegovoj šampionskoj, 2009. godini.

Buttona je u novoj sezoni za upravljačem McLarena zamijenio belgijski debitant Stoffel Vandoorne, ali je Britanac s adresom u Monte Carlu ostao pod ugovorom kao zamjenski vozač.

McLaren je u prve dvije utrke sezone, za VN Australije u Melbourneu i VN Kine u Šangaju, ostao bez ijednog boda i nije bio konkurentan najboljim momčadima. No, skučene ulice Monte Carla, gdje više do izražaja dolazi umijeće vozača, moglo bi biti od pomoći McLarenovom dvojcu.

>>Hamilton poručio Vettelu: Rekao sam ti da ću te odmah uloviti

>>Sin Michaela Schumachera: Otac je moj idol, on je najbolji!

Komentara 2

MA
Matija12
11:11 15.04.2017.

Barem će prestići Shumya u broju utrka u kojima je sudjelovao.

AU
austrougarskigeneral
21:47 14.04.2017.

1 utrku ma bit ce ga obro vidjet opet ali mclaren je katastrofa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije