Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vratili se Kauboji

Povratak rukometaša: Golužu naljutilo pitanje o ostavci

goluza (1)
Foto: Marko Prpić/Pixsell
1/4
29.01.2011.
u 21:06

Igrači su dočekani s ovacijama. - Cijelo vrijeme neki su htjeli unijeti nemir u reprezentaciju, no mi smo bili kao obitelj. Recite vi meni u koliko smo mi sportova peti na svijetu ? - kazao je Goluža i produžio pokraj novinara

Hrvatska rukometna ekspedicija se nešto iza 19 sati vratila u Zagreb. Emocije su i dalje bile pomiješane, a u zračnoj luci ovacijama ih je dočekala manja skupina hrvatskih navijača za koje nije bilo dvojbe da su u zračnu luku sletjeli njihovi junaci. Opet su se tražili autogrami, a Blaženko Lacković dobio je i pismenu čestitku kao i posebno pripremljenu pjesmu.

Gotovo svi igrači još jednom su spremno stali pred mikrofone. Gotovo svi, jer je Ivano Balić samo produžio pokraj novinara:

- Rekao sam sve što sam imao - kazao je Balić i izjurio...

Izbornik Slavko Goluža je, kao svojedbno Cico Kranjčar nakon neuspjeha u Njemačkoj odnosno Slaven Bilić nakon posrtaja u kvalifikacijama za SP, ustvrdio: Opet bih napravio isto!

A naljutilo ga je pitanje jeli razmišljao o ostavci kada je postalo izvjesno da je Hrvatska ispala iz borbe za medalju.

- Vidim da ste me dočekali rafalnom paljbom. Cijelo vrijeme neki su htjeli unijeti nemir u reprezentaciju, no mi smo bili kao obitelj. Recite vi meni u koliko smo mi sportova peti na svijetu ? - kazao je Goluža i produžio pokraj novinara.

Igoru Voriju prvi je u zagrljaj potrčao sinčić Petar.

- Nakon svega možemo i moramo biti zadovoljni. Ovo nam mora biti dobra škola, moramo dobro izanalizirati. Imali smo prevelike oscilacije i očito u nama postoji "ručna". No, nismo mi preko noći zaboravili igrati. Nervoza? Kod nas je to uvijek bilo normalno. Tu nije bilo problema.

Moramo li vratiti igru 3-2-1?

- Ova formacija 5-1 može funkcionirati i imamo kvalitetu za takvu igru. Najvažnije je da sada ne potonemo.

Prognoza finala?

- Čim smo mi ispali u borbi za medalju jasno je bilo da će se Francuzi prošetati prvenstvom.

Jeste li bili iscrpljeni zbog klupskih obaveza kako je to ustvrdio Zoran Gobac?
- Pa sigurno da je i to igralo ulogu, a uoči prvenstva sam i bio bolestan i tu sam se dodatno potrošio - zaključio je Vori.

Manuel Štrlek na prošlom je Europskom prvenstvu bio proglašem najboljim krilom. Od njega su se u Švedskoj očekivale velike stvari.

- Razočaran sam, sigurno je da sam mogao bolje, puno bolje. Ovo je dobar rezultat, jer na turniru je bilo 12 reprezentacija koje se podjednako mogu boriti za medalju. Trebamo ispravljati pogreške - istaknuo je Štrlek.

Ključne riječi

Komentara 21

Avatar zagi555
zagi555
03:01 30.01.2011.

ako Balič nije zadovoljan onda je jasno da tu nešto jako smrdi-a što ???-pitajte Golužu i Gobca-oni sve znaju!!!!!!!!vidi se po rezultatu........

BL
blekso
07:02 30.01.2011.

ovo je neuspjeh sa koje god strane se pogleda, prema tome Goluža pa, pa.. zajedno sa Gopcem koji ga je instalirao

HE
heron
10:20 30.01.2011.

Červar je pobjeđivao i u utakmicama u kojima smo loše igrali, jer čovjek zna. Goluža je diletant kojeg je po ko zna kojem ključu instalirao svemoćni Gobac. Bolji bi sigurno bili i Maglajlija I Zovko i Kljajić. Sa ovom generacijom samo budaletina ne zna uzeti medalju. Goluža jednosavno nije dorastao situaciji...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije