Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIO JE CIJEPLJEN

Potvrđen novi slučaj zaraze koronavirusom među tenisačima. Pozitivan 14. igrač svijeta

Mubadala World Tennis Championship
Foto: CHRISTOPHER PIKE/REUTERS
1/3
26.12.2021.
u 08:30

Zanimljivo kako je Shapovalov već četvrti natjecatelj s te ekshibicije koji je dobio pozitivan test na koronavirus. Prije njega su takvo što objavili spomenuti Nadal te dvije tenisačice, Švicarka i olimpijska pobjednica Belinda Bencic te Tunižanka Ons Jabeur.

Kanađanin Denis Shapovalov novi je tenisač u nizu koji je dobio pozitivan test na COVID-19. Na ATP ljestvici 14. tenisač trenutačno se nalazi u Sydneyju gdje je dio kanadske momčadi uoči ATP kupa.

Shapovalov je cijepljen, a nedavno je boravio u Abu Dhabiju gdje je na tamošnjoj ekshibiciji osvojio treće mjesto pobjedom protiv Rafaela Nadala.

Zanimljivo kako je Shapovalov već četvrti natjecatelj s te ekshibicije koji je dobio pozitivan test na koronavirus. Prije njega su takvo što objavili spomenuti Nadal te dvije tenisačice, Švicarka i olimpijska pobjednica Belinda Bencic te Tunižanka Ons Jabeur.

„Pratim sve protokole uključujući izolaciju i obavještavanje ljudi s kojima sam bio u kontaktu. Trenutačno imam blage simptome i veselim se povratku na teniske terene kada to bude moguće“, objavio je kanadski tenisač.

Podsjetimo da ATP kup u Sydneyju traje od 1. do 9. siječnja, a Kanada se nalazi u skupini s Njemačkom, SAD-a i Velikom Britanijom.

Australian Open, prvi Grand Slam turnir godine, započinje 17. siječnja.

Ključne riječi

Komentara 7

V0
Vlaskoulicanec3.0
09:40 26.12.2021.

Kakve veze ima gdje je zadnje igrao? Da cijepivo štiti, svejedno bi bilo da li je bio u New Yorku, Abu Dhabiju, Singapuru ili Babinoj gredi. A kako cijepivo me štiti ni od čega, obolio je...

KI
kimi
14:50 26.12.2021.

Šta bi bilo da su otišli u Australiju sa svojim potvrdama i tamo dobili prve simptome? Znači bitna je potvrda o vakcinisanju a ne i potvrda da si zdrav.

ZO
zoranos
09:51 26.12.2021.

Bitno da je cijepljen i točka - drugo nije bitno. Zemlja je ravna i sl... nije bitno, samo neka je on cijepljen!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije