Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPEKTAKL U ARENI

Potvrđeno: Thompson će svirati na nastupu poznatog hrvatskog sportaša!

Thompson
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
1/6
29.08.2018.
u 15:11

- Bit će mi velika čast što će Thompson izvoditi „Geni kameni“ dok ulazim u ring. To će mi dati još više motivacije da porazim Masnoura i osvojim WBC internacionalni naslov za Hrvatsku - kaže Hrgović.

Marko Perković Thompson nastupit će uživo dok Filip Hrgović ulazi u ring u borbu za WBC internacionalni pojas u teškoj kategoriji 8. rujna u Areni Zagreb.

Zvijezdu teške kategorije u usponu, Hrgovića, u nastupu za prvi veliki naslov čeka do sada najveći ispit, ovaj protiv Amerikanca Amira Masnoura. Za dodatno podizanje atmosfere i pozitivnog naboja u dvorani, već pri dolasku prema ringu Hrgović i obožavatelji moći će se radovati Thompsonovoj izvedbi hita „Geni kameni“.

>> Pogledajte nastup Filipa Hrgovića na VečernjiTV-u

- Bit će mi velika čast što će Thompson izvoditi „Geni kameni“ dok ulazim u ring. To će mi dati još više motivacije da porazim Masnoura i osvojim WBC internacionalni naslov za Hrvatsku - kaže Hrgović.

- Sretni smo što možemo potvrditi da će Thompson biti dio velike noći boksa u Areni Zagreb 8. rujna. On će zagrijati atmosferu dok se Filip Hrgović bude spremao suočiti s Amirom Masnourom za WBC internacionalni naslov - kaže Nisse Sauerland,  promotor tima Saureland. 
 
- Bit će to poseban trenutak za hrvatske ljude kada Thompson ugrije publiku za našeg gladijatora Filipa Hrgovića - kaže Željko Karajica, glavni izvršni direktor 7Sportsa, sportskog odjela ProSiebenSat.1 Group i direktor agencije za evente MMP Event GmbH te dodaje:

- Očekujemo uzbudljiv nastup izvan ringa, kao što će biti ionaj u ringu, koji će nam pružiti Filip.

>> Pogledajte kako je Marko Livaja udario protivnika

Komentara 271

AN
Androniko
15:19 29.08.2018.

Dakle, radnici pulskog Uljanika, boksači, nogometaši, košarkaši, 80.000 ljudi svih generacija, svjetonazora, zanimanja, obrazovanja na koncertu u Glini. I kako onda ne zaključiti da da mediji manipuliraju i otvoreno lažu kada govore o nekakvoj 'podjeli' za i protiv Thompsona. Svaka čast Hrgoviću!

DU
Deleted user
15:24 29.08.2018.

Bit će Marko i u pulskoj areni, kad ovi lopovi, jugovići, srbende i komunjare iz IDS-a završe u zatvoru!

ZN
Znakovljenagrbu
15:25 29.08.2018.

Izvrsno za razboritost Hrgovića, i spremnog (kako '91., tako i '18.) Marka! :) Ne vidim ništa loše biti rođen od gena kamenih (što, radije biste bili njonjaste mimoze?), kao i biti spremnim za Boga, dom i domovinu (tim redom)! Što; trebali bismo biti spremni za "fešn vik" i subotnju "špicu"? Zemljo Hrvatska, Bog te blagoslovio, a zagovarala te, 8.rujna, Mala Gospa ♥

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije