Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE NA POPISU

Potvrđeno: Ronaldo neće igrati protiv Hrvatske

Cristiano Ronaldo Juventus
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
31.08.2018.
u 16:34

Cristiano Ronaldo je zamolio izbornika da ga izostavi s prvog reprezentativnog okupljanja nakon poraza u osmini finala Svjetskog prvenstva od Urugvaja. Santos je 33-godišnjem napadaču, novom članu Juventusa, dopustio izostanak.

Kapetan i napadač Portugala, Cristiano Ronaldo, neće nastupiti u prijateljskoj utakmici protiv Hrvatske za tjedan dana, pokazao je popis portugalskog izbornika Fernanda Santosa koji je objavljen u petak.

Portugalski izbornik objavio je popis igrača kako za prijateljsku utakmicu s Hrvatskom koja se igra 6. rujna u južnom portugalskom gradu Faru, tako i za dvoboj na startu Uefa Lige nacija protiv Italije, koji je na rasporedu 10. rujna, a bit će odigran u Lisabonu.

Cristiano Ronaldo je zamolio izbornika da ga izostavi s prvog reprezentativnog okupljanja nakon poraza u osmini finala Svjetskog prvenstva od Urugvaja. Santos je 33-godišnjem napadaču, novom članu Juventusa, dopustio izostanak.

Popis portugalskih nogometaša za utakmice s Hrvatskom i Italijom

VRATARI: Beto (Goztepe), Claudio Ramos (Tondela) i Rui Patricio (Wolverhampton);

BRANIČI: Cedric Soares (Southampton), Joao Cancelo (Juventus), Luis Neto (Zenit), Mario Rui (Napoli), Pedro Mendes (Montpellier), Pepe (Besiktas), Raphael Guerreiro (Dortmund) i Ruben Dias (Benfica);

VEZNI: Bruno Fernandes (Sporting), Gedson Fernandes (Benfica), Pizzi (Benfica), Renato Sanches (Bayern), Ruben Neves (Wolverhampton), Sergio Oliveira ( Porto) i William Carvalho (Betis);

NAPADAČI: Andre Silva (Sevilla), Bernardo Silva (Manchester City), Bruma (Leipzig), Gelson Martins (Atletico Madrid), Goncalo Guedes (Valencia) i Rony Lopes (Monaco).

>> Pogledajte kako je Marko Livaja udario protivnika

Komentara 1

SO
sohnahoakasaa
14:38 01.09.2018.

Nemoj ti mucek zBotoksirani igrati protiv Hrvata. Nemoj ribičica mala. Veliki igrač s malim 'čunom' i gore i niže. Gle, ne srdim se niti ti zameram. Imaš ti svoje razloge ali si smešan....Najprije te načel Luka u Realu a sad sad bu nastavil Manđo. Ni tebi lahko. Hahhaaa... Al ti imaš love i naruči kod nekih famakologa anti stresnu pilulicu protiv Hrvata i sve bu dobro.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije