Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAPETAN PORTUGALA

Ronaldo odlučio da neće igrati protiv Hrvatske, evo zbog čega

Cristiano Ronaldo
Foto: Reuters/Pixsell
1/7
29.08.2018.
u 12:21

Ronaldo je ovoga ljeta iznenađujuće potpisao za Juventus, ali još uvijek se očekuje njegov prvi gol za staru damu.

Hrvatska će 6. rujna igrati gostovati kod Portugala u prijateljskoj utakmici, no za domaću momčad neće igrati Cristiano Ronaldo.

Jedan od najboljih nogometaša svijeta odlučio je preskočiti taj dvoboj kako bi se što bolje pripremio za nastavak sezone s Juventusom, objavila je Gazzetta dello Sport.

Ronaldo je ovoga ljeta na iznenađenje svih potpisao za Juventus, ali još uvijek se očekuje njegov prvi gol za staru damu.

Kapetan Portugala neće igrati ni u prvoj utakmici Lige nacija protiv Italije koja je na rasporedu nekoliko dana nakon susreta s Hrvatskom.

>> Pogledajte Večernji pressing s Igorom Štimcem i Davorom Šukerom

Komentara 13

CV
cvikcange
12:56 29.08.2018.

Ne razumijem VL-ova pravila. Ukoliko pristojno ostaviš komentar na temu homoseksualaca, karton. Kad vrijeđaš (koliko vulgarno znaš i umiješ) predsjednicu RH, to ostaje. Ma super ste

SO
SoloHan
12:44 29.08.2018.

Vidi srpčadi, prvi su na komentaru, bez obzira na temu, o svemu imaju mišljenje

Avatar southman
southman
13:06 29.08.2018.

Pa što onda, naše " zvijezde " njegovih godina su se već oprostile od repke !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije