Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVA SMJENA

Potpuni kaos u Gradskom vrtu: Borimir Perković više nije trener Osijeka

Osijek i Šibenik sastali se u 26. kolu SuperSport HNL-a
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/6
22.04.2023.
u 15:47

Poslije velikog kiksa protiv Slaven Belupa i dva primljena gola u nadoknadi, uprava kluba odlučila se na novu trenersku promjenu

NK Osijek i Borimir Perković dogovorili su sporazumni prekid suradnje, a Klub će o imenovanju novog trenera pravovremeno obavijestiti javnost.

- Mogu samo zahvaliti Borimiru Perkoviću na predanosti, energiji i naporima koje je uložio u proteklom periodu, zajedno sa svojim stožerom, kako bismo pokušali zaustaviti negativan niz. Na žalost, nismo u tome uspjeli i morali smo se okrenuti traženju drugih rješenja kako bismo pokušali izazvati pozitivan šok u momčad i spasiti sezonu koja je od prvog dana krenula u krivom smjeru - rekao je sportski direktor Ivica Kulešević, prenosi web stranica Osijeka

Od NK Osijek se oprostio i sad već bivši trener Perković.

- Hvala svima u Klubu na povjerenju koje su mi ukazali, otkada sam se počeo baviti trenerskim poslom imao sam želju postati trener Osijeka jer sam ovdje proveo prekrasne igračke dane i zbog toga mi je posebno žao što ova priča nije sretno završila. S moje strane nema ljutnje, sedam utakmica smo bili bez pobjede, bili smo rezultatskoj krizi iako mislim da nismo imali krizu igre. Drago mi je što su se tu pojavili i neki mladi igrači koji su pokazali talent i motiviranost, unijeli dašak dobre energije u momčad i nadam se da će to biti put kojim će Osijek ići. Klubu želim svu sreću u nastavku sezone, rekao je Perković na oproštaju.

NK Osijek gospodinu Borimiru Perkoviću želi puno sreće u nastavku trenerske karijere.

Komentara 3

Avatar Stradun
Stradun
17:32 22.04.2023.

NK Osijek treba ovu slabu sezonu privesti kraju. A naredne godine ,na novom stadionu, s novim trenerom (Zekić,Toplak,Tomić ili slično) krenuti na vrh HNL.

DM
drazen.muhvic
18:35 22.04.2023.

Priča se da je Rene Poms slobodan...

PL
plajo
17:01 22.04.2023.

A tko će Kuleševića potjerati, kad već sam nema kuraže da podnese ostavku...i sad opet nekakvo prelazno rješenje ( po treći put ) , kakva je to politika kluba??? dajte vratite Alena Petrovića za sportskog direktora i Zekića za trenera ...ili dovedite Dambrauskasa, Keka, Tomića...to su treneri koji znaju posao, sve ostalo će opet biti kuku lele.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije