Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 43
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LUDNICA U KAVEZU

Potpuni kaos! Dobio prstima u oko pa ga trener opalio šakom u glavu

24.10.2017.
u 08:48

Nakon što je sudac donio svoju odluku, a u kavezu su se pojavila oba tima, Parke je jednog od trenera svog protivnika gurnuo, što je rezultiralo “šakom u glavu” koju je dobio od drugog “corner mana”.

 U irskom Dublinu u nedjelju je održan KSW 40, na kojem je među ostalim trijumfalno nastupio i naš Antun Račić, piše Fightsite.

No, danas se osim o odličnoj jubilarnoj priredbi poljske promocije, priča i o nemilom incidentu koji se dogodio nakon meča između bivšeg UFC borca i nesuđenog FFC-ovca Normana Parkea i Mateusza Gamrota.

Meč je završen prije nego što je to trebao biti slučaj radi opetovanih, vrlo neugodnih uboda prstom u oko, koje je u kavezu pretrpio Parke. Sudac Goddard je prekinuo akciju te je meč završio razočaravajućim scenarijem za borce, ali i gledatelje željne akcije.

Nakon što je sudac donio svoju odluku, a u kavezu su se pojavila oba tima, Parke je jednog od trenera svog protivnika gurnuo, što je rezultiralo “šakom u glavu” koju je dobio od drugog “corner mana”.

Parke je unatoč tome što je primio ljevicu u bradu, ostao na nogama, a na sreću organizatora, incident nije eskalirao. No, zato je postao vruća tema svjetskih MMA medija!

Prema nekim informacija dvojac bi se nakon što ovaj dvoboj “nije uspio”, mogao ponovno naći u kavezu negdje u 2018. godini.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije