Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POTPISAO JE

Postignut veliki dogovor na Maksimiru: 'Vojnik kluba' dobio je novu priliku, ovo mu nisu zaboravili

Zagrijavanje nogometaša uoči početka susreta između Slaven Belupa i Dinama u 17. kolu SuperSport HNL-a
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
12.02.2024.
u 17:09

Kad je klubu bilo najteže, odgovorio je na poziv i stavio se treneru na raspolaganje bez imalo razmišljanja

Već se bio oprostio od Dinama, no ne i od Zagreba. Kevin Theophile-Catherine trenirao je čitavu jesen, nadajući se nekom pozivu. Neovisno o kutku svijeta s kojeg bi taj poziv stigao. A onda je opet zvao - Dinamo. I francuski se iskusnik vratio pomoći...

Nije bilo važno vrijeme trajanja novog ugovora kojeg je dobio. Potpisao ga je do kraja tekuće sezone, ove u kojoj Modri imaju podosta problema na svim razinama. No, danas je dobio - novi ugovor. Potpisao ga je na još jednu godinu, dakle do ljeta 2025.

Da će biti itekako važan oslonac u posljednjem redu Modrih dao je naznačiti čim se vratio u sastav. Odmah je postalo jasno da će bez njega treneru Jakiroviću teško biti iscrtati idealnih početnih 11.

"Iskusni francuski branič Kevin Theophile-Catherine produžio je aktualni ugovor s plavima na dodatnih godinu dana. Dogovor je postignut uz obostrano zadovoljstvo, a Kevinu želimo još puno uspješnih utakmica i trenutaka za pamćenje u plavom dresu" stoji u objavi koju je Dinamo plasirao na svoje društvene mreže.

Ovaj je 34-godišnji stoper s Martinika u Dinamo prvi put stigao u ljeto 2018. godine. Do danas je za Modre nastupio 162 puta u službenim utakmicama te zabio tri gola uz četiri asistencije. U Maksimiru je osvojio pet nacionalnih titula te po jedan kup i superkup.

Komentara 1

EJ
ejStef
23:39 12.02.2024.

Prvo su ga potjerali, pa vratili, isto kao i Ademija. Stvarno nesposobna uprava, nevjerojatno. Bilo bi smiješno da nije tragično... Igrački kadar kojeg su skupili je gori od onog kada su pali u ligu za bedaka, niti jedan kupljeni igrač nije za prvih 11, dosta njih nije niti za DInamo. Uprava je imala rekordnu godinu što se tiče izlaznih transfera, a nije dovela niti jednog pravog igrača, sve neke krpe i zakrpe.... I za to su mediji navijali, za to su BBB silom tjerali ljude. Pa Dinamo je bez ikakve struke, bilo nogometne, bilo managerske, ostala je samo borba za fotelje koje sve manje vrijede... Nema šanse da se ove godine osvoji prvenstvo, nema tog trenera koji može od ovoga nešto napraviti. Dinamo mora biti sretan ako će zadržati 3. poziciju i plasirati se u KL.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije