Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ignorirao je vatrene

Poslušajte kako srpski komentator tuguje zbog pobjede Hrvatske, opasno je navijao za Nizozemce

Rotterdam: Susret Nizozemske i Hrvatske u polufinalu Lige nacija
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/147
15.06.2023.
u 07:19

"Kao da su mu prvi susjedi Nizozemci", "Jadno", "Sramotno", "Mi se veselimo i Đokovićevom i Jokićevom uspjehu, a on k'o da je na sahrani" počeli su pljuštati komentari. Osudili su ga i Hrvati, ali od ovakvog ponašanja ogradio se i dio korisnika iz Srbije.

U nedjeljnom finalu Lige nacija igrat će hrvatski nogometaši nakon sjajne predstave i pobjede u Rotterdamu protiv domaćina završnog turnira Nizozemske od 4-2 nakon produžetaka (2-2, 0-1). Blizu finala Hrvatska je bila unutar osnovnih 90 minuta jer je vodila 2-1 sve do 96. minute. No, tada je pogodak postigao Noa Lang za odlazak u dodatnih 30 minuta gdje je, kao i kroz cijelo drugo poluvrijeme, bolja bila Hrvatska.

Nizozemci su vodili na poluvremenu 1-0, nakon pogotka Donyella Malena u 34. minuti. No, u nastavku utakmice na roterdamskom su travnjaku zaigrali hrvatski nogometaši daleko bolje, a sve je pretočeno u dva gola. Andrej Kramarić je u 55. precizno izveo jedanaesterac za 1-1, dok je Mario Pašalić u 73. minuti pogodio za 2-1.

GALERIJA: Polufinale Lige nacija: Hrvatska - Nizozemska

Rotterdam: Susret Nizozemske i Hrvatske u polufinalu Lige nacija
1/147

Sve to nije bilo dovoljno za pobjedu unutar 90 minute jer je Noa Lang u 96. pogodio za 2-2 i produžetke. No, u dodatnih trideset minuta opet je Hrvatska dominirala, a sve je počelo fantastičnim pogotkom Brune Petkovića u 98. minuti kada je žestoko s 20-ak metara pogodio za 3-2. Sve je odlučeno u 116. minuti kada je Luka Modrić s bijele točke postavio konačnih 4-2.

VEZANI ČLANCI:

I opet nije moglo bez drame, pokazala ja hrvatska nogometna reprezentacija. Utakmicu je pratilo oko 20 tisuća navijača na stadionu i stotine tisuća pred malim ekranima. U Hrvatskoj su navijači prijenos mogli pratiti na Novoj TV i Sportklubu. Dramu su zajedno s njima prolazili i komentatori. S druge strane pojavila se snimka koja uspoređuje komentiranje hrvatskog komentatora i srpskoga.

"Kao da su mu prvi susjedi Nizozemci", "Jadno", "Sramotno", "Mi se veselimo i Đokovićevom i Jokićevom uspjehu, a on k'o da je na sahrani" počeli su pljuštati komentari. Osudili su ga i Hrvati, ali od ovakvog ponašanja ogradio se i dio korisnika iz Srbije.

Usporedbu dvojice komentatora pogledajte u nastavku

VIDEO: Hrvatska ide u finale!! Legendarni stadion odjekuje s pjesmom navijača

 

Komentara 25

Avatar Idler
Idler
12:06 15.06.2023.

Mene bi iznenadilo kdaj bi drukal za nas pa mi ovakšni naslovi nisu baš jasni !

Avatar Idler
Idler
11:22 15.06.2023.

Dajte-najte...gdo je osudil i kaj...i gdo navija za njih ?

SI
simka2015
15:52 15.06.2023.

Pustimo “komšije” na miru, neka oni žive svoj život, totalno ih trebamo ignorirati, posebno dok je na vlasti četnička opcija, Šešeljevci…

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije