Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kvalifikacije za SP

Portugal lovi Ruse, BiH i Crna Gora betoniraju vodstvo

'Portugal's Cristiano Ronaldo (L) talks with teammate Hugo Almeida upon arriving at a training session in Obidos June 6, 2013. Portugal will play against Russia in their 2014 World Cup qualifying soc
Reuters/Pixsell
07.06.2013.
u 09:24

U skupini G Bosna i Hercegovina gostuje kod Letonije gdje ima priliku pobjedom i dalje ostati čvrsto prvi u skupini

Najzanimljivija utakmica večeras se igra u Lisabonu gdje Portugal hvata zadnji vlak u lovu na Rusiju. Naime, iako Rusi imaju samo bod više, Portugal ima i dvije utakmice više i ne pobijedi li, društvo Cristiana Ronalda teško će uhvatiti prvu poziciju u kvalifikacijama, a k tome mu Izrael prijeti i za drugu poziciju. K tome, Rusi su slavili u prvom susretu 1:0 i u sjajnoj su poziciji.

U skupini G Bosna i Hercegovina gostuje kod Letonije, naši susjedi imaju priliku pobjedom i dalje ostati čvrsto prvi u skupini, a u slučaju pobjede i još jednog slabog rezultata Grčke (gostuje kod Litve), Safet Sušić i društvo mogli bi polako kupovati karte za Brazil. I Crna Gora igra važnu utakmicu, domaćin je Ukrajini i pobjedom bi i dalje držala vrh tablice, ispred Engleza. U skupini C Njemačka je nedodirljiva, za drugo mjesto je velika borba, Austrija, Švedska i R. Irska bodovno su izjednačene. A Šveđani igraju u Austriji, Zlatan Ibrahimović mora donijeti bodove ili će biti jako daleko od Brazila.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije