Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DUKAT PREMIJER LIGA

Porazom od Siscije Moslavina bi mogla ispasti

RK Moslavina - RK MKA IPC Cakovec
Rudolf Krznarić/VLM
06.05.2010.
u 16:10

Rukometaši kutinske Moslavine u subotu igraju možda i presudnu utakmicu za ostanak u Premijernoj ligi.

U goste stiže sisačka Siscia, a tri kola prije kraja Kutinjani imaju dva boda manje od varaždinskog Varteksa DC-a. Moslavini, da bi ostala u ligi, u zadnja tri kola uz dvije pobjede (protiv CO-a iluzorno je očekivati bodove) trebaju i dva posrtaja Varteksa, jer su u slučaju istog broja bodova Varaždinci u prednosti.

Rukometaši Karlovačke banke u petak u ŠSD Mladost dočekuju zagrebački Medveščak u 28. kolu Premijer Dukat Prve hrvatske rukometne lige.

Susret se igra u 19 sati, a karlovački rukometaši nadaju se prekidu neugodnog niza poraza i novom priključenju sredini ljestvice. Nakon tri uzastopna poraza Karlovačka banka pala je na deseto mjesto, ali srećom, prvoligaški ostanak nije upitan. Situacija na dnu vrlo je komplicirana, ali ispadaju dvije momčadi, a upravo dvije - Moslavina i Osijek - više nikako ne mogu dostići Karlovčane.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije