Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Masters u Londonu

Poraz Pavića i Maracha: poraz u polufinale traže protiv Kubota i Mela

Mate Pavić Oliver Marach
Foto: PA/Pixsell
1/5
14.11.2018.
u 15:01

Pavić i Marach tako nakon dva nastupa imaju po pobjedu i poraz, dok su Bryan i Sock ostvarili drugu pobjedu

Najbolji par na svijetu, Hrvat Mate Pavić i Austrijanac Oliver Marach izgubio je susret 2. kola skupine "Knowles/Nestor" na ATP Mastersu tenisača u Londonu, bolji od njih bili su Amerikanci Mike Bryan i Jack Sock sa 6-4, 7-6 (4) nakon sat i 23 minute igre. 

Pavić i Marach tako nakon dva nastupa imaju po pobjedu i poraz, dok su Bryan i Sock ostvarili drugu pobjedu.

Mate Pavić Oliver Marach
1/4

Ključni gem prvoga seta bio je deveti u kojem je Marach pokleknuo na svom servisu iako je uspio stići s 0-40 na 40-40. Nažalost, u odlučujućem poenu za taj gem Austrijanac je jedan forhend poslao u mrežu.

Početkom drugog seta Marach je još jednom izgubio servis, a Bryan i Sock su prednost "breaka" držali sve do trenutka kada je Bryan servirao za meč kod rezultata 5-4. No, nekoliko njegovih promašenih prvih servisa i nespretnih reakcija Socka na mreži vratili su Pavića i Maracha u igru. Ipak, u "tie-breaku" su Amerikanci bili uspješniji i stigli na prag plasmana u polufinale.

U drugom susretu 2. kola ove skupine od 19 sati će igrati Francuzi Pierre-Hugues Herbert i Nicolas Mahut protiv Poljaka Lukasza Kubota i Brazilca Marcela Mela. Ta dva para u 1. su kolu upisala poraze.

Pavić i Marach će prolazak u polufinale Mastersa tražiti u petak kada će u 3. kolu igrati protiv Kubota i Mela.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije