Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 200
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RUSKA SUPERLIGA

Popovićev i Lončarev UNIKS iznenadio CSKA

Krešimir Lončar
Jurica Galoić
25.04.2010.
u 20:15

Četiri najbolje momčadi ruske košarkaške Superlige nastavljaju borbu za naslov prvaka, a ove nedjelje je na programu bilo 19. kolo.

Košarkaši UNIKS-a iz Kazana su napravili veliko iznenađenje, te su u Moskvi pobjedili CSKA 77:75. Dvojica hrvatskih košarkaša, Marko Popović i Krešimir Lončar, bili su važni kotačići u gostujućem sastavu.

Popović je postigao devet poena, a za tri poena je gađao 3-6. No, Popović je odlično razigravao svoju momčad, te je ukupno upisao čak osam asistencije, čime je bio najbolji na utakmici u toj kategoriji. Lončar je, pak, zabio 10 poena uz četiri skoka.

Kod CSKA je prednjačio Šiškauskas sa 25 poena, dok je hrvatski košarkaš Zoran Planinić upisao osam poena (šut iz igre 3-8), uz dva skoka.

 

Ruska Superliga, 19. kolo:

CSKA Moskva - UNIKS 75:77

Redoslijed: 1. CSKA 15-4, 2. Himki 14-4 (-1), 3. UNIKS 12-7, 4. Dinamo 9-9 (-1)...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije