Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ždrijeb parova

Polufinale kupa: Dinamo - Slaven B. i Cibalia - Varaždin

Dinamo Varaždin (1)
Sanjin Strukić/Pixsell
13.12.2010.
u 12:54

U polufinalu Hrvatskog nogometnog kupa igrat će Dinamo - Slaven Belupo i Cibalia - Varaždin. Prve utakmice igrat će se 6. travnja, a uzvrati su na rasporedu 20. travnja.

Predstavnici klubova sudionika polufinala (po abecednom redu) sami su izvlačili kuglice s imenima klubova. Prvi je tako predstavnik Cibalie Dražen Pernar izvukao Dinamo kao domaćina prve utakmice prvog para da bi potom Damir Vrbanović izvukao Slaven Belupo kao suparnika svom klubu.

Domaćina prve utakmice drugog para odredio je predstavnik Slaven Belupa Tomislav Štimac izvukavši kuglicu s imenom Cibalie pa će Varaždin prvo na gostovanje u Vinkovce.

Prve utakmice polufinala Hrvatskog nogometnog kupa prema utvrđenom kalendaru natjecanja igrat će se 6. travnja, a uzvratne 20. travnja 2011. godine.

Termini finalnih utakmica su 11. i 25. svibnja 20011. godine.

Komentara 1

Avatar ℬ.ℬ.ℬ ₁₉₈₆
ℬ.ℬ.ℬ ₁₉₈₆
14:02 13.12.2010.

2010./2011. KUP HRVATSKE DINAMO ZAGREB

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije