Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPORTSKA KATEDRALA
Povratak na članak

Poljud uz bok Wembleyju i Donbass Areni

Hajdukovom stadionu stiglo je priznanje od američkog portala Guyism koji se bavi 'muškim stvarima'.

Komentari 5

DU
Dubrovcanin
21:05 27.04.2011.

mamu vam j....! di je Maksimir!!?? Mamicu odlazi!

VL
KA
karambita
22:12 27.04.2011.

Volio sam otici na utakmice u Split, uvijek mi se bilo super na stadionu, a na Maksimirskom svinjcu nikad nisam bio jer sam se uvijek bojao da zbog tog svinjca ne zamrzim Dinamo....dovoljno je Maksimir pogledati izvana....pa u Njemackoj svako vece selo ima bolji stadion i travnjak.....taj stadion je ruglo za Zagreb kao grad.

VL
RA
RAV
01:44 28.04.2011.

Za Poljud se znalo a i prije se isto govorilo da je jedan od najljepsih stadiona Europe . . .MAKSIMIR . . . . ? Nije Nogometno igraliste,vec katastrofa . . . Svako Groblje je ljepse nego Maksimirski stadion . . . NA ZALOST . . .

VL
Č7
čvor2.76
06:13 28.04.2011.

Samo zbog stadiona u Maksimiru Mamić i Marković moraju otići. Dok je Bandić plačao i do 60 miliona godišnje oni su taj novac krali, a stadion zapuštali. Kakav je to čovijek koji može dozvoliti da se onako stadion zapusti.

VL
Avatar Castro
Castro
10:28 28.04.2011.

Gore u tekstu se pise o Poljudu, dolje u cetiri komentara se pise samo o Maksimiru. dinamo zagreb ale ale ale..........

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.