Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPORTSKA KATEDRALA

Poljud uz bok Wembleyju i Donbass Areni

\'19.08.2010., Split - Na stadionu Poljud odigrana je nogometna utakmica 4. pretkola Europske lige izmedju HNK Hajduk i Unirea Urziceni.  Photo: Ivana Ivanovic/PIXSELL\'
Ivana Ivanovic/PIXSELL
27.04.2011.
u 20:48

Hajdukovom stadionu stiglo je priznanje od američkog portala Guyism koji se bavi 'muškim stvarima'.

Iako joj je na leđima 32 godine, poljudskoj ljepotici mnogi i dalje tepaju kako je jedna od najljepših sportskih zdanja na svijetu.

Listi 'udvarača' pridružili su se i iz američkog portala Guyism gdje su splitski stadion svrstali među 25 sportskih katedrala koji oduševljavaju izgledom, osobito onda kad se upale svijetla.

Hajdukovom domu uz bok su Donbass Arena, Wembley, Ljudski vrt u Mariboru...

Ključne riječi

Komentara 5

DU
Dubrovcanin
21:05 27.04.2011.

mamu vam j....! di je Maksimir!!?? Mamicu odlazi!

KA
karambita
22:12 27.04.2011.

Volio sam otici na utakmice u Split, uvijek mi se bilo super na stadionu, a na Maksimirskom svinjcu nikad nisam bio jer sam se uvijek bojao da zbog tog svinjca ne zamrzim Dinamo....dovoljno je Maksimir pogledati izvana....pa u Njemackoj svako vece selo ima bolji stadion i travnjak.....taj stadion je ruglo za Zagreb kao grad.

RA
RAV
01:44 28.04.2011.

Za Poljud se znalo a i prije se isto govorilo da je jedan od najljepsih stadiona Europe . . .MAKSIMIR . . . . ? Nije Nogometno igraliste,vec katastrofa . . . Svako Groblje je ljepse nego Maksimirski stadion . . . NA ZALOST . . .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije