Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 90
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
argentina uvjerljiva

Poljaci u završnici okrenuli Ruse, Česima nije pomogao ni povratnik Jicha

Rusija - Poljska
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
20.01.2015.
u 19:30

U posljednju minutu Poljska je ušla s pogotkom prednosti (26:25), Rusi su imali napad s igračem manje, ali Szmal je obranio pokušaj Atmana i tu je bio kraj.

Poljska je u ogledu s Rusijom u trećem kolu skupine D Svjetskog prvenstva u Kataru stigla do vrlo važne pobjede (26:25), druge na ovoj smotri.

Rusi itekako mogu žaliti jer su vodili većim dijelom susreta, a osam minuta prije kraja imali su i tri pogotka prednosti (24:21). Na ruku im je išlo i to što se Poljskoj na početku ozlijedio Krzysztof Lijewski. No, nisu znali iskoristiti sve što im se pružalo. U posljednju minutu Poljska je ušla s pogotkom prednosti (26:25), Rusi su imali napad s igračem manje, ali Szmal je obranio pokušaj Atmana i tu je bio kraj.

U drugom susretu ove skupine Argentina se lako obračunala sa Saudijskom Arabijom (32:20).

Poredak skupine D: Njemačka (-1) 4 boda, Poljska 4, Danska (-1) i Argentina po 3, Rusija 2, Saudijska Arabija 0.

Egipat je u trećem kolu skupine C nadjačao Češku 27:24 te s dvije pobjede čeka potvrdu plasmana u osminu finala. Česima nije pomogao niti povratak najboljeg igrača Filipa Jiche koji je propustio prve dvije utakmice zbog crijevne viroze. Postigao je četiri gola, a Egipćane su predvodili Elahmar s pet te Aly Mohamed, Hashem i Issa sa po četiri zgoditka.

Poredak skupine C: Švedska (-1), Egipat i Francuska (-1) po 4 boda, Island 2, Češka i Alžir (-1) su bez bodova.

>>'Organizacija je sjajna, dvorane prekrasne, a najljepša je ona koju je projektirao Otto Barić'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije