Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZVADILI PENDERKE

Incident na Maksimiru! Policajci se potukli s Torcidom

Torcida
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/9
10.12.2017.
u 21:22

Interventni policajci upali su na jug tijekom utakmice dok su navijači skandirali 'je*** vas Mamić', 'HNS pederi...', te 'oj Jano, oj Janice puši k*** snježna kraljice'

Hajduk je danas na Maksimiru slavio protiv Lokomotive s 2:0, a utakmicu je obilježio i sukob Torcide s policijom.

Dalmatinski portal piše da Hajdukovi navijači nisu mogli na tribine unijeti obilježja na kojima je prekriženo HNS. Svi torcidaši trebali su se izuti da bi ušli na jug, zbog čega mnogi nisu ni pogledali prvo poluvrijeme.

Torcida
1/10

Interventni policajci upali su na jug tijekom utakmice dok su navijači skandirali 'je*** vas Mamić', 'HNS pederi...', te 'oj Jano, oj Janice puši k*** snježna kraljice'

Ni nakon susreta nije sve prošlo u miru. Policajci prvo navijačima pola sata nisu dali da izađu sa stadiona. Onda je ispred Maksimira opet došlo do problema. Policija nije bila zadovoljna izlaskom navijača, izvadila je pendreke pa je došlo do kratkotrajne tučnjave.

Ključne riječi

Komentara 80

DU
Deleted user
21:52 10.12.2017.

Napokon da i ti pendrezi posluže svrsi.Da ih češće vade bilo bi manje nereda.

ST
stefj
21:51 10.12.2017.

He, he, članak pisan kao da je policija kriva. Bilo bi lijepo da se prestanu braniti huligani u medijskom i političkom prostoru...

TO
tomisl
21:54 10.12.2017.

Policajci su to trebali vec davno ucinit , nadam se da ce tako i u buducnosti radit svoj posao i ne samo kad je nogomet u pitanju. Zivila Hrvatska !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije