Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POBJEGAO U BIH

Policija raspisala tjeralicu za Zoranom Mamićem

Zoran Mamić
MUP
12.05.2021.
u 11:35

Mamić je otišao u BiH, gdje mu se već nalazi brat Zdravko koji se također skriva od hrvatskog pravosuđa

Poliija je raspisala tjeralicu za Zoranom Mamićem nakon što se nije javio na izdržavanje kazne.

Policija na svojoj stranici navodi Mamićeva kaznena djela: zlouporaba položaja i ovlasti, davanje mita i zlouporaba povjerenja u gospodarskom poslovanju. Nalog za tjeralicu izdao je Županijski sud u Zagrebu.

Mamić je otišao u BiH, gdje mu se već nalazi brat Zdravko koji se također skriva od hrvatskog pravosuđa i čije je ime također na tjeralici.

Podsjetimo, izvanraspravno vijeće Županijskog suda u Zagrebu odbilo je molbu Zorana Mamića da zatvorsku kaznu izdržava u BiH. Trebao se stoga javiti u Remetinec kako bi počeo služiti kaznu od četiri godine i osam mjeseci zatvora zbog izvlačenja novca iz Dinama. Nije to učinio, a već se neko vrijeme nalazi u Bosni i Hercegovini.

>> Pogledajte video o 22 naslova Dinama

 

Ključne riječi

Komentara 33

SS
simpatican.simpa
12:48 12.05.2021.

Zanimljivo kako naše pravosuđe Horvatinčiću uvažava SVE želje, podneske i maksimalno ga cijeni, a Mamiće potpuno ignoriraju jer očito nisu dovoljno platili i prigovarali su uglednim sucima. Umjesto da se raspuste svi sudovi koji su uključeni u predmete mi plivamo,amo, kružimo u PAT poziciji u režiji krivosuđa. To se zove pravosudna hobotnica, zidarsko-masonska organizacija, svi za jednoga jedan za sve.

Avatar KORONAŠ
KORONAŠ
12:05 12.05.2021.

Hrvatsko KRIVOSUĐE na djelu !

AL
Alural
12:43 12.05.2021.

Kaj ste zbilja ocekivali da ce ostati u HR. Ovo nase pravosuđe je pravi cirkus i sramota.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije