Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Incident

Pogođeni Žarko Šešum finale s Danskom gledat će iz bolnice

'sesum_nnn_spo_280112.jpg'
''
28.01.2012.
u 21:00

- Sramota je to što se dogodilo. Tko god je to učinio, zbog njega smo izgubili važnog igrača za finale - rekao je Marko Vujin.

Rukometaši Srbije dosanjali su krunu karijere trijumfom protiv Hrvatske, no većina ih nije mogla sakriti gorak okus u ustima zbog onog što im je priredio neki bolesnik među njihovim navijačima.

Gađajući Balića i naše, pogodio je metalnim predmetom srbijanskog igrača Žarka Šešuma u oko. Ozlijeđena mu je rožnica, i umjesto da igra u finalu, najveću utakmicu u životu, jednim okom pratit će suigrače najvjerojatnije iz bolnice, ne puste li ga liječnici na tribine Arene. Priče da bi mogao izgubiti oko nisu točne. Šešum baš nema sreće, oko je zamalo izgubio u onom stravičnom pokolju u mađarskom gradu Veszpremu u napadu skupine Roma u kojem je rumunjski rukometaš Marian Cozma izgubio život, a naš igrač Ivan Pešić teško ranjen.

- Sramota je to što se dogodilo. Tko god je to učinio, zbog njega smo izgubili važnog igrača za finale. Znamo da nije htio gađati Šešuma, ali glupo je i ružno gađati i hrvatske rukometaše jer su to naši veliki prijatelji, a pokazali su ponašanjem u Beogradu i da su veliki sportaši - kazao je srpski rukometni reprezentativac Marko Vujin.

Ivan Čupić Šešumov je suigrač u Löwenu.

- Nažalost, uvijek ima onih koji odu preko granice. Ne znam što će biti s njim, čujem da će možda morati na operaciju. Nadam se da će biti sve u redu - kazao je Čupić.

>>A kako su srpski mediji proslavili pobjedu, što su njihovi navijači vikali predsjedniku Tadiću te kako je prošao jedan hrvatski poduzetnik u Beogradu, pročitajte u nedjelju u tiskanom izdanju Večernjeg lista<<

Komentara 3

ME
melili
21:19 28.01.2012.

To je to kad kopas drugom jamu sam u nju padnes.Srbija nas je sad pobijedila nema veze nemoze se uvijek pobijediti ali po kulturi nas nikad nemogu nadmasit ni blizu nam doci.Sigurno nismo ni mi ludi za Srbima imamo ii mi liudjaka koji to agresijom ispoljavaju ali hrvati bi zbog takvog dijela opet zavrsili u Hagu zbog genocida razapela bi ga hrvatska sama i izvinjavala se srbima do groba dok u srbiji taj cin 99% njih odobrava samo eto sto je sad krivog jadnika strefilo pa im zao.Meni je ovog decka iskreno zao majka sam i gledam s te strane a nema nista gluplje od mrznje u opce a pogotovo te na nacionalnoj razini ko je od nas birao kako ce bit rodjen!

OB
-obrisani-
12:29 29.01.2012.

Slovenci uz Boga i bez domoljublja u isčekivanju presude EU arbitraže i jedrenja po novom svome pozdravljamo hrvatine i zaklinjemo se da čemo danas u kompletu navijati za EU braču Dance kao što smo u polufinalu u kompletu navijali za prijatelje i staru Jugo braču iz Srbije..HEIA DENMARK

BG
BG
11:43 29.01.2012.

Gospodjo, ne lupajte gluposti. Po kulturi nigde dalje od nas niste otisli. A sto se tice vase izjave da 99 posto Srba podrzava ovakve ispade,gadno se varate. Ja i mi ostali u Srbiji uopste ne mozemo da shvatimo odakle vam potreba i zelja da verujete u neke stvari koje nisu istinite. A posle mi kao ludaci. Samo se malo osvrnite oko sebe i pogledajte istini u oci.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije