Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Talijanska liga

Sjajan pogodak Ivana Perišića za Interovu pobjedu kod Verone

Ivan Perišić
Foto: Reuters/Pixsell
1/8
30.10.2017.
u 22:42

Strijelac drugog pogotka za momčad iz Milana bio je naš Ivan Perišić

U posljednjoj utakmici 11. kola talijanske lige Inter je u gostima pobijedio Veronu s 2:1. Strijelac drugog pogotka za momčad iz Milana bio je naš Ivan Perišić.

Nakon udarca iz kuta u 67. minuti lopta se odbila do hrvatskog reprezentativca koji je s vrha šesnaesterca sjajno pogodio s desnom nogom. Lopta je neobranjivo odsjela u mreži domaćeg vratara Nicolasa.

Inter je poveo u 36. minuti pogotkom Valera. Domaćin je izjednačio u drugom poluvremenu iz jedanaesterca. U 59. minuti točan s bijele točke bio je Pazzini.

Marcelo Brozović je za Inter igrao od 74. minute, a u drugoj minuti sudačke nadoknade dobio je žuti karton.

POGLEDAJTE VIDEO NAJLUĐIH NOGOMETNIH PROMAŠAJA

Komentara 2

MO
mobitel20
23:18 30.10.2017.

Bravo Ivane ! Sada i Grcima 2 komada i to je to.

PR
prajdali100
23:53 30.10.2017.

A jest mu sjela ! Bravo majstore.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije