Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Strinić na klupi

Inter umalo ispustio 3:0, Perišić asistirao i sa 50 metara pogodio stativu

Inter - Sampdoria
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
Autori: Vecernji.hr, Hina
24.10.2017.
u 22:56

Perišić je drugi puta okvir gola pogodio u 64. minuti. Nakon Icardijevog proigravanja pucao je iskosa, no udarac je završio na prečki.

U prvom susretu 10. kola Serie A Inter je u Milanu pobijedio Sampdoriju s 3-2 i zasjeo na čelo ljestvice. 

Inter je teškom mukom došao do pobjede protiv neugodne Sampdorije iako je vodio s 3-0 golovima Marka Skriniara (18) i Maura Icardija (32, 55). Klub iz Genove se nije predavao i preko Dawida Kownackog (64) i Fabia Quagliarelle (85) smanjio je na 3-2.

Ivan Perišić je odigrao cijeli susret za Inter i bio je asistent za treći gol, dok je Ivan Strinić susret odgledao s klupe gostiju. 

 

Prije toga, u 29. minuti, gostujući golman Puggioni loše je ispucao loptu koja je došla do Perišića. Hrvatski reprezentativac je s 50 metara opalio po golu, ali je goste spasila stativa od koje se lopta odbila ravno u Puggionijeve ruke.

Perišić je drugi puta okvir gola pogodio u 64. minuti. Nakon Icardijevog proigravanja pucao je iskosa, no udarac je završio na prečki.

Inter je s 26 bodova preuzeo vodstvo ispred Napolija (25), Juventusa (22) i Lazija (22), koji imaju po utakmicu manje.  

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije