Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Što nam nosi budućnost
Povratak na članak

Pogledajte što su treća pobjeda Dinama i remi Rijeke donijeli hrvatskom koeficijentu

Hrvatska je u ovu sezonu krenula s pet predstavnika

Komentari 9

IV
Ivandobrila
09:29 04.12.2020.

Sve će to pokvariti Hajduk.

VL
MA
matkopeic
09:18 04.12.2020.

Bravo plavi. Rijeka isto OK. Nema predaje.

VL
Avatar mladen valentić
mladen valentić
15:02 04.12.2020.

Što bi Vi htjeli, pa ne može Dinamo i donekle Rijeka toliko povući da bi hrvatski klupski nogomet držali toliko visoko! Pored svega toga što je učinio za hrvatski nogomet, neki ga i dalje pljuju i omalovažavaju!

VL
ST
Starotopoljanin
09:33 04.12.2020.

Sa toliko nesrece nasa rijeka nije uspjela da oyvoji vise bodova, iako je fantasticno igrala protiv napulja, sociadidada. Nesretno je gubila bodove, ali pored svega mora se diciti i ponositi sa svojom igrom. Iduce godine biti ce puno bolja i jaca i sigurno sa ovakvom igrom ce uspijeti. Cestitam momcima na velikoj igri i borbi, i tako se igra za svoj klub, zasve najbolje vam zelim.

VL
VK
vječni krojf
09:29 04.12.2020.

Ne može jedan klub držati cijelu naciju iznad vode.Dinamo je taj klub koji svima smeta a postiže fenomenalne rezultate od kojih mnogi imaju korist.Rijecani viču da je ovo jučer u Španjolskoj bila senzacija, ali onako kada promislite to je ništa.a. Prvo to je samo jedan bod i kraj Rijekinog EU putovanja,drugim rijecima to je kap vode u moru.To mora svima biti jasno i onima koji su ljubomorni na braču Mamić.

VL
Avatar Anemija_talasemijaEU-bekrija
Anemija_talasemijaEU-bekrija
16:02 04.12.2020.

Objektivno Dinamo bi mogao igrat LP da nije prodavao , ali nazalost mora , EL je po mjeri Dinama a ova treca liga za Rijeku i Osijek , Hajduk nije ni za Maltesku ligu

VL
DU
Deleted user
15:39 04.12.2020.

Fakat bi bilo super, kad bi još koji klub osvajal bodove za koeficijent. Prvenstveno mislim na Hajduk, jer badava im dičenje i samohvale a, rezultata nema. Čast Rijeki, Osijeku i ostalima, ali za jaču ligu treba nam jači Hajduk.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.