Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EP RUKOMET 2024.

Pogledajte što je EHF učinio od hrvatskog grba! Preinačili su i druge zastave

Poreč: Croatia Cup, Hrvatska - Slovenija
Foto: Luka Batelic/PIXSELL
1/3
12.01.2024.
u 13:15

Prošle se godine IHF također pogriješio na službenoj stranici Svjetskog prvenstva. Tada je kruna na hrvatskom grbu imala samo tri vrha umjesto pet, a šahovnica je i tada bila kamen spoticanja

Hrvatska rukometna reprezentacija će Europsko prvenstvo u Njemačkoj otvoriti utakmicom protiv Španjolske u Mannheimu. Pred utakmicu je na službenoj stranici EHF-a osvanula neobična grafika hrvatske zastave i grba.

Ponajprije, na šahovnici je 30 polja umjesto njih 25. Izmijenjen je i izgled krune hrvatskog grba te su izbrisana sva obilježja na njoj. Sličan je slučaj i sa reprezentacijama Slovenije, Srbije, Španjolske i Portugala. Sve zastave možete vidjeti OVDJE.

Foto: EHF

Prošle se godine IHF također pogriješio na službenoj stranici Svjetskog prvenstva. Tada je kruna na hrvatskom grbu imala samo tri vrha umjesto pet, a šahovnica je i tada bila kamen spoticanja.

VEZANI ČLANCI:

Komentara 1

Avatar 🆇🆂🅰🆅🅸 🆉🅴🅻🆃🅾🅽
🆇🆂🅰🆅🅸 🆉🅴🅻🆃🅾🅽
13:49 12.01.2024.

Meni se to čini više 'doktorski' nego umjetnički

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije