Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oduševio suce

Pogledajte savršenu vježbu Tina Srbića kojom je osvojio zlato

Tin Srbić
Foto: Marko Mrkonjić/Pixsell
1/8
09.10.2017.
u 09:23

– Bilo je to nevjerojatan finale. Još uvijek ne znam što se točno događa. Još nisam svjestan što sam ostvario

Tin Srbić (21) sinoć je ostvario najveći uspjeh u povijesti hrvatske gimnastike. Mladi hrvatski vježbač zagrebačkog Sokola osvojio je zlatnu medalju u vježbi na preči na Svjetskom prvenstvu koje se održava u Montrealu.

Ovo je bila prva hrvatska zlatna medalja na SP-u, dosad smo imali samo europsko zlato koje je, također na preči, osvojio Marijo Možnik.

– Bio je to nevjerojatan finale. Još uvijek ne znam što se točno događa. Još nisam svjestan što sam ostvario. Morat ću prespavati i onda ću tek shvatiti kakav sam podvig napravio – rekao je Srbić.

 

Zaradio je 14.433 boda i tako uzeo pobjedu ispred dvostrukog svjetskog i olimpijskog pobjednika, deset godina starijeg Nizozemca Epkea Zonderlanda.

A na društvenim mrežama pojavila se snimka na kojoj se može vidjeti savršena vježba našeg Tina Srbića. Na priloženom videu možete je pogledati od 8.30.

Komentara 7

VA
vapor
10:31 09.10.2017.

Ovo je jezivo i za gledat a kamoli odvježbat. Bravo momak, samo tako nastavi pa će publika, suci i drugi natjecatelji na gimnastičkim borilištima ubrzo naučit Lijepu našu!

DA
Danzig
11:18 09.10.2017.

Svaka čast!!

Avatar babas
babas
11:01 19.10.2017.

Bravo za Tina,fantastična vježba! Tko bi rekao da će naša gimnastika tako napredovati zadnjih desetak godina,vidi se da se stručno radi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije